Başkan Özbaş’tan Günün En Anlamlı Ziyareti

Başkan Özbaş’tan Günün En Anlamlı Ziyareti

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en anlamlı ziyaretini gerçekleştirdi ve ilkokul öğretmeni olan Necmiye Doğruer ile lisede matematik öğretmeni olan Mehmet Doğruer’i evlerinde ziyaret ederek ellerini öptü.

A+A-

Kendisinin bugünlere gelmesinde ilkokul öğretmeni Necmiye Öğretmenin ve matematik öğretmeni Mehmet Öğretmenin büyük katkısı olduğunu belirten Başkan Özbaş, “İlkokulu 1978-1982 yılları arasında 24 Mayıs İlkokulu’da okudum. O yıllarda beni okutan, vatanımıza, milletimize ve ailemize hayırlı bir evlat olarak yetişmemiz için üzerimize titreyen Necmiye ve Mehmet hocalarımı ziyaret etmekten ve ellerini öperek öğretmenler gününü kutlamaktan dolayı çok mutlu oldum. Rabbim kendilerine hayırlı ömürler versin. Bizler onların evlatları olarak her zaman yanlarındayız” dedi.

 

Öğretmeni Necmiye Doğruer ise “Ahmet okul hayatında çok çalışkan bir öğrenciydi. Hayatının her kademesinde başarılı olacağı o günlerden belliydi. Şimdi de Sarayköy belediye başkanı oldu ve memleketimiz için hizmetler yapıyor. Evladım gibi gördüğüm Ahmet’in büyüyerek böyle önemli görevlere gelmesi beni çok mutlu etti. Rabbim başarılarını daim etsin. Memleketimize daha çok hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.