Başkan Özbaş:Süreyi 28 Şubat'a Uzattık

Başkan Özbaş:Süreyi 28 Şubat'a Uzattık

Sarayköy Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Sarayköy’de inşa edilecek olan 410 konut için kesin kayıtlar 28 Şubat 2017 gününe kadar uzatıldı.

A+A-

Başvuruların uzatılması yönünde vatandaşlardan bir talep olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Başvuruların başladığı ilk günlerden itibaren vatandaşlarımız bu projeye sahip çıktılar ve yoğun ilgi gösterdiler. Tabi bu süreçte gerekli hazırlıklarını yapmak isteyen fakat yetiştiremeyen birçok vatandaşımız oldu ve bizlere bu fırsatı kaçırmak istemediklerini belirterek sürenin uzatılması talebinde bulundular. Bizler de TOKİ yetkilileri ile yaptığımız görüşmelerin sonucunda sürenin uzatılması konusunda fikir birliğine vardık ve başvurular 28 Şubat 2017 tarihine kadar uzatıldı. Hem ilçemizden hem Denizli’den bu projeye başvuru yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı başvurular için belediyemize bekliyoruz. Alınan bu kararın vatandaşlarımıza, ilçemize ve Denizli’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Denizli nüfusuna kayıtlı olan herkesin başvuru yapabileceği Sarayköy Konut Projesi için vatandaşlar, Sarayköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Toplu Konut Projesi kayıt noktasına müracaat edebilecekler. Telefonla bilgi almak isteyen vatandaşlarda Sarayköy Belediyesi’ne ait 0258 415 10 07 numaralı telefonu arayabilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.