Başkan Özbaş Öğrencilere Jest Yaptı

Başkan Özbaş Öğrencilere Jest Yaptı

Sarayköy Belediyesi’nden YGS’ye hazırlanan gençlere büyük jest

A+A-

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, ilçe sınırları içerisinde YGS’ye hazırlanan öğrencileri stres atmaları için Denizli Kayak Merkezi’ne götürdü. “Gençlerimiz geleceğimizdir” sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gençlerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Sarayköy Belediyesi, gençlere yönelik faaliyetlerine devam ediyor. Her etkinliklerinde gençleri de düşünen Sarayköy Belediyesi, 12 Mart’ta gerçekleşecek YGS öncesi öğrencilere büyük jest yaptı.

12 Mart’ta gerçekleşecek olan YGS öncesi öğrencilerin stres atmaları ve motivasyon olmaları için Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Tavas’ın Nikfer ilçesinde bulunan Denizli Kayak Merkezi’ne gezi düzenlendi. Kayak merkezine gidecek olan 233 öğrenciye Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bere, atkı ve eldiven hediye etti. Ayrıca kayak merkezindeki öğrencilerin tüm ihtiyaçları belediye tarafından karşılandı.

Sarayköy Belediyesi önünden 3 gün boyunca öğrencileri Denizli Kayak Merkezi’ne uğurlayan Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy Belediyesi olarak ilçe sınırları içerisindeki öğrencilerimizi önemsiyoruz ve onlara katkı sağlayacak etkinlikler, geziler düzenliyoruz. “Gençlerimiz bizim geleceğimiz” sloganı ile çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin her ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz” dedi.

Denizli Kayak Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin sınav öncesi motive olmalarını ve stres atmalarını amaçladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özbaş, “ Öğrencilerimizin sınav öncesi stresten uzaklaşmaları için böyle bir etkinlik düzenledik. Böylelikle birçok öğrencimiz kayak merkezini ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı. Öğrencilerimizin hem eğitim hem de kültürde gelişmelerine katkı sağlamak için hizmetlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Kayak Merkezi’nde ilk kez telesiyeje binen ve kızak ile kaymanın keyfini doyasıya yaşayan öğrenciler, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a Denizli Kayak Merkezi’ni görme imkanı verdiği ve böyle bir etkinliği düzenlediği için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.