Başkan Özbaş Koltuğunu Baloğlu'na Devretti!

Başkan Özbaş Koltuğunu Baloğlu'na Devretti!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye başkanlığı görevini Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu 3-E Sınıfı öğrencisi Furkan Baloğlu’na devretti.

A+A-

Belediyeye geldiğinde Başkan Özbaş ve belediye personelleri tarafından kapıda karşılanan Başkan Furkan Baloğlu, ilk olarak belediye hizmet binasında incelemelerde bulundu ve Başkan Ahmet Necati Özbaş’tan birimler hakkında bilgiler aldı. Daha sonra makama geçen küçük başkan, Zabıta Amirliği, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkililerinden birim çalışmaları ve ilçede yapılan hizmetler hakkında bilgiler alarak talimatlar verdi. Cumartesi günleri Sarayköy Pazarı olması nedeniyle zabıtaya pazaryerleri ile ilgili sorular soran minik başkan, daha sonra Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden bugün gerçekleştirilen 23 Nisan etkinlikleri ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan etkinlikler hakkında brifing aldı.

 

İlçedeki anons sistemi vasıtası ile tüm Sarayköylülerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Furkan Baloğlu, daha sonra Sarayköy Belediyesi Şeref Defteri’ni imzaladı. Başarılı bir başkanlık yürüten Furkan’a teşekkür eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Furkan kardeşim bir günlüğüne de olsa başkanlık görevini layığı ile yerine getirdi. Efendiliği, sıcakkanlılığı ve zekâsı ile ileride bu makamların gerçek sahibi olacağını gösterdi. İnşallah büyüdüğü zaman ne iş yaparsa yapsın çok başarılı olacağını gördük ve çok mutlu olduk. Bugün Furkan kardeşimin başkan olmasıyla bizim yükümüz bir nebze azaldı. Kendisi birimlerimizle bizzat temasa geçerek yapılması gerekenleri söyledi ve takip etti. Ben bugününü bize ayırdığı için ve bu görevi hakkıyla yerine getirdiği için Furkan kardeşime çok teşekkür ediyorum. Kendisine sağlık, huzur ve başarı dolu bir ömür diliyorum” dedi. Daha sonra Furkan Baloğlu’na günün anısına hediyeler takdim eden Başkan Özbaş, Furkan’ı kapıya kadar uğurlayarak yolcu etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.