Başkan Özbaş karne sevincine ortak oldu

Başkan Özbaş karne sevincine ortak oldu

2015–2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk döneminin tamamlanması ile milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta ilçedeki öğrencilerin bu sevincine ortak oldu.

A+A-

2015–2016 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk döneminin tamamlanması ile milyonlarca öğrenci karne sevinci yaşadı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta ilçedeki öğrencilerin bu sevincine ortak oldu. Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya ile birlikte ilk olarak 24 Mayıs İlkokulu’nda yapılan karne törenine katılan Başkan Özbaş, daha sonra Sarayköy Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek karne dağıtımına hem de okul sporları gençler yüzme yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için düzenlenen ödül törenine katıldı.

Karne günlerinin çok özel olduğunu belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Karne günlerinin telaşı, mutluluğu, tadı her zaman farklı olur. Bizler de okuduğumuz yıllarda sizin yaşadığınız bu heyecanın aynısını yaşadık. Bugün sizler, yoğun çalışma temposuyla geçen bir dönemin ardından emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Karnesinde beklediği notları alamayan öğrenci kardeşlerim de asla üzülmesinler, umutsuzluğa kapılmasınlar. Önlerinde daha uzun süreler, notlarını yükseltebilecekleri şansları var. Onların da daha gayretli çalışarak istedikleri başarıya ulaşacaklarına olan inancım tamdır. Unutmayınız ki, karne tek başına hayatınızın akışına yön verecek bir değer değil, derslerinizde ne kadar başarılı olduğunuzu ölçen bir değerlendirmedir. Hem eğitim anlamında hem de insan olarak iyi yetişmek, vatanınıza, milletinize, bayrağınıza kısacası ortak değerlerimize sahip çıkmanız sizin en büyük başarınız olacaktır. Sizlerin yetişmesinde en büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize de ayrıca teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sizlerle anne baba şefkatiyle ilgilenen, büyük bir özveriyle görevlerini yapan tüm öğretmenlerimizden Allah razı olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.