Başkan Özbaş Çocuklara Bayram Ettirecek!

Başkan Özbaş Çocuklara Bayram Ettirecek!

A+A-

Göreve geldiği günden bu yana çocukların adeta sevgilisi olan, onlarla ayrıca ilgilenen ve onların tüm isteklerini karşılamaya özen gösteren Sarayköylü çocukların “Başkan Amca”sı Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda yine onları çok mutlu edecek programlar hazırladı.

 

Sarayköy Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Çocuk Şenliği’nin bu yıl kapsamı biraz daha genişletildi. Sarayköy İlçe Stadyumu’nda yapılacak olan şenlikte şişme oyun parkları, animasyonlar, top havuzları, labirentler, çeşitli yarışmalar ve ikramlar yer alacak. Ayrıca çocuklara Sarayköy’de kurulan lunapark için ücretsiz biletler dağıtıldı.

 

Çocukların kendi bayramlarını en iyi şekilde kutlamaları için çaba gösterdiklerini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu geçireceğiz. Sabahtan yapılacak olan çelenk sunma törenlerinden sonra çocuklarımızın doya doya eğleneceği programlarımız başlayacak. Çocuk Şenliğimiz cumartesi günü saat 12.00’da ilçe stadyumumuzda başlayacak ve akşam saatlerine kadar devam edecek. Ayrıca tüm okullarımızda ücretsiz lunapark bileti dağıtımı yaptık. Yine cumartesi günü lunaparkta gönüllerinde eğlenebilecekler. Tüm çocuklarımızı şenliğimize davet ediyorum.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.