Başkan Özbaş'a uluslararası ziyaret

Başkan Özbaş'a uluslararası ziyaret

Sarayköy Anadolu Lisesi’nin yurt dışındaki birçok okulla ortak yürüttüğü Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Denizli’ye gelen misafirler, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Finlandiya, Bulgaristan, Slovenya, İspanya, Güney Kıbrıs ve Romanya’daki okullarda görev yapan öğretmenlerden oluşan heyet, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Aytekin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Akhan, Sarayköy Anadolu Lisesi Müdürü K. Özgür Yücesoy ve öğretmenler ile birlikte Başkan Özbaş’ı makamında ziyaret ederek kendi ülkelerinden getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

 

Nazik ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu belirten Başkan Özbaş “Sarayköy Anadolu Lisesi işbirliği ile yürütülen bu projeye bizde çok önem veriyoruz. Bu sayede yurt dışından gelen misafirlerimiz hem ilçemizi hem Denizlimizi hem de ülkemizi yakından tanıma fırsatı buluyorlar. Buradan güzel anılarla dönecekler ve kendi ülkelerinde bunları anlatarak bizim oralarda daha çok tanınmamıza yardımcı olacaklar. Buraya kadar geldikleri için ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Daha farklı zamanlarda yine kendilerini burada ağırlamaktan onur duyacağız” dedi.

 

Çok iyi derecede İngilizce bilen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, yabancı konuklarıyla tercümana gerek duymadan diyaloğa geçmesi ilk başta şaşkınlık yaratsa da daha sonra başlayan muhabbet gülümseten anların yaşanmasına neden oldu.  Misafirlerine Sarayköy’e ve Denizli’ye has ürünlerden oluşan hediyeler veren Başkan Özbaş’a teşekkür eden yabancı öğretmenler, Başkan Özbaş’ı da kendi ülkelerine davet ettiler. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle tamamlandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.