Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, “Biz çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirecek,

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Türkiye'nin geleceğine sahip çıkacak çocukların ulusal egemenlik bilinci ile geleceğe yürüyeceğine inancının tam olduğunu belirten Başkan Zolan, “Dünya üzerinde hiçbir ülke yoktur ki bağımsızlık mücadelesinin başlangıç tarihini çocuklara bayram olarak hediye etsin. Ulusal egemenliğimizin ateşinin yakıldığı tarih olan 23 Nisan 1920 Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bir ulusun yükselişidir. O gün nasıl 7 düvele karşı bir bağımsızlık mücadelesi verdiysek bugün de yine aynı mücadeleyi bütün dünyaya karşı veriyoruz" dedi.

Başkan Zolan, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Atatürk’ün gelecek nesillere emanet ettiği ülkemizi, bizler de milli ve manevi değerlerle yetiştireceğimiz nesillere emanet edeceğiz. Bizlerin en önemli ve asli görevi çocuklarımıza bu vatan için canını ortaya koyan ecdadımızı ve şehitlerimizi en iyi şekilde anlatmak ve onlara demokrasi ve bağımsızlık kavramlarını en iyi şeklide aktarmak olacaktır. Biz çocuklarımıza güveniyoruz, inanıyorum ki onlar da, kendilerine sunulan bu imkanları en iyi şekilde değerlendirecek, tarihlerinden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklardır” dedi.

Başkan Zolan, şunları kaydetti: Sevgili çocuklar bizler atalarımızdan emanet aldığımız bu güzel vatanı artılar katarak sizlere emanet edebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizler de, kendinize sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirecek, tarihimizden aldığınız özgüvenle büyük başarılara imza atacaksınız. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını yürekten tebrik ediyorum.”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.