Başkan Müjdeyi Verdi

Başkan Müjdeyi Verdi

Akkonak ve Karaman Mahallelerinde yapılacak olan üst yapı çalışması için Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi Üst yapı ihalesini alan Amiroğlu Şirketler Grubu, arasında protokol imzalandı.

A+A-

Akkonak ve  Karaman Mahallelerinde yapılacak olan üst yapı çalışması için Denizli Büyükşehir Belediyesi, Merkezefendi Belediyesi Üst yapı ihalesini alan Amiroğlu Şirketler Grubu, arasında protokol imzalandı. Toplantıda konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan iki mahallede üst yapının 180 günde biteceği çalışmalara müteahhit firmanın bayramdan sonra başlayacağını müjdesini verdi.

Karaman ve Akkonak Üst yapı atağı başlıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak olan üst yapı ile ilgili protokol imzalandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Karaman ve Akkonak’ta alt yapı sonrası sonrası oluşan sokaklarımız baştan aşağı eskiden hiçbir şey kalmayacak. Kaldırımıyla asfaltıyl baştan aşağı orayı kürreceğiz sadece toprak kalacak. Toprak üzerine sıfırdan yeni üst yapı gerçekleştireceğiz. Denizli üst yapı olmasından sonra kendi aramızda üst yapı görevi gerçekleştirdik” dedi.

Başkan Osman Zolan, Karaman ve Akkonak mahallelerinde üst yapı çalışmalarının 180 günde tamamlanacağını, çalışmalara müteahhit firmanın bayramdan sonra başlayacağını belirterek, “24 milyon TL harcama yaparak Karaman ve Akkonak’ın üst yapısı için 5 kilometre sıcak asfalt, 28 bin metrekare traverten mermer, 206 bin metrekare kilit taşı döşenecek. Bu mahallelerimiz baştan aşağı değişecek. İlbade ve Muratdede mahallelerinin üst yapı çalışması için de önümüzdeki günlerde ihale yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.