Başkan Gürlesin'den Karakurt'a Büyük Yatırım

Başkan Gürlesin'den Karakurt'a Büyük Yatırım

Pamukkale Belediyesi’nin Karakurt Mahallesinin girişinden mahalle merkezine kadar 700 bin liralık yatırımla tamamladığı  ve bölgenin çehresini değiştiren yol törenle hizmete açıldı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe genelinde üst yapıdayatırım atağının sürdüğünü belirterek, “Hizmete açtığımız yolumuz mahallemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi üst yapıda yatırım atağını sürdürüyor.Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ilçe genelinde başlattığı üst yapı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 30 mahalle de 50 kilometreyi bulan 30 milyon liralık dev bir yatırımla ana cadde düzenleme çalışmalarının yanı sıra mahalle mahalle ara caddeler de modern bir yapıya bürünüyor.  İlçede üst yapıda bir çalışma biterken, diğer bir çalışma hayata geçiyor.  Tamamlanan üst yapı çalışmalarından bir tanesi de Karakurt Mahallesinde törenle halkın hizmetine sunuldu.

 

700 BİN LİRALIK YATIRIM

Karakurt Mahallesinin girişinden mahalle merkezine kadar olan yol, 700 bin liralık yatırımla 10 bin metrekare beton parke, 2 bin 750 metre bordür ve 1 kilometre uzunluğunda beton büz çalışmasıyla tamamlanarak hizmete açıldı. Karakurt Mahallesine modern bir yapı kazandıran, bölgenin çehresini değiştiren yolun açılış törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Veli Demir, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri, Karakurt Mahalle sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“ÜST YAPIDA DEĞİŞİM SÜRÜYOR”

Törende açış konuşmasını yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe genelinde üst yapıda büyük bir yatırım atağı sürdürdüklerine vurgu yaparak şunları söyledi, “Pamukkale İlçemizin tamamında dur durak bilmeksizin çalışmalarımızı yürütüyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak bizler, 68 mahallenin tamamına hizmet etme gayreti içindeyiz.  İlçemizin adına yakışır çalışmaları hayata geçiriyoruz. Bölgemizde birçok çalışmayı aciliyet ve önem sırasına göre yapmaya gayret gösteriyoruz. Bize emanet edilen paraların çok iyi bir şekilde tasarruflu olarak kullanarak yine halkımızın hizmetine sunulması gerektiğine inanarak yolumuzda yürüyoruz.Güzel bir gündeçok güzel bir mevkide yer alan Karakurt Mahallemize yeni bir hizmetin açılışı için toplanmış bulunmaktayız.  Ben öncelikle, ‘Yolumuz yeni şekliyle hayırlı olsun’ demek istiyorum. KarakurtMahallemizde üst mahallede yapılan çalışmaların yanı sıra göl bölgesi olarak adlandırılan eski mahallemizde de çok güzel bir çalışmaya imza attık. Eski yol hem dardı hem de yanı başında kanalı maalesef görselliğinden tutun, sineğine kadar birçok sıkıntıları getiren bir hali vardı. Ciddi bir çalışmayla güzel bir hale getirdiğimizi düşünüyorum. Bize verilen bu görevin hakkını vermek açısından da, ‘Şehir merkezinde ne varsa, en uç noktada mahallemizde o olacak’ prensibiyle yolumuza devam ediyoruz. Allah’ın izniyle inşallah bu yol, yeni hizmetlerinde habercisidir. Ben yolun mahallemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

“YATIRIMLAR SÜRECEK”

Bir yanda Büyükşehir Belediyesi diğer yanda Pamukkale Belediyesi’nin Pamukkale İlçesinde iki koldan önemli çalışmalara imza attığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolanise, “Pamukkale İlçemizde Hüseyin Başkanımızın yatırımlarıyla ortaya koyduğu eserler bir bir halkımızın hizmetine sunuluyor. Gece gündüz demeden halka en iyi hizmeti götürmek için çalışan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak da, ilçemizde halkımıza yatırımı, hizmeti ulaştırmak için çalışıyoruz. Hem büyükşehir hem ilçe belediyemizle iki koldan önemli çalışmalara imza atıyoruz. Pamukkale Belediyemizin Karakurt Mahallemizde yapımını tamamladığı bu önemli yatırımın bugün açılışında olmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İlçe halkımıza, Karakurt Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bir çok yatırımın açılışını daha birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Zolan ve Başkan Gürlesin başta olmak üzere protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini keserek yolu halkın hizmetine sundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.