Başkan Gürlesin'den Eğitime Yüzde Yüz Destek

Başkan Gürlesin'den Eğitime Yüzde Yüz Destek

Pamukkale Belediyesi’nin Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu’nda yenilediği konferans salonu,kutlu doğum haftası etkinliğiyle hizmete girdi

A+A-

Pamukkale Belediye, eğitime verdiği yüzde yüz desteği Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu’ndaki uygulamalarıyla bir kez daha gösterdi.Belediyenin yenilediği okulun konferans salonu, Kutlu Doğum Haftası etkinliğiyle hizmete girdi.

Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ile çok sayıda protokol üyesi ile öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Hasan Kenez’in ev sahipliğindeki etkinliklerde ilk olarak protokol konuşmaları yer aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetkar sayısının 2’ye çıktığını kaydederek, şöyle dedi:

"Büyükşehir olmayı bu yüzden istedik. Önceden bir hizmetkar vardı. Büyükşehir olunmasıyla birlikte 2 hizmetkarınız oldu. Bizler Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’le birlikte 2 farklı koldan sizlere hizmet ediyoruz. Biz, alt yapı gibi yatırımları ilçemize kazandırıyoruz. Pamukkale Belediyemiz ise üst yapı ve okullardaki çeşitli desteklerle sizlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Seçim öncesi söylemiştim, burada bir kez daha söylüyoruz. Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Okulumuzun hazırladığı tanıtım slaydında da görüldü. Okulun eski hali ile Pamukkale Belediyemizin elinin değmesiyle ortaya çıkan yeni halini, hepimiz gördük. Ben sizlerin huzurunda Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e bu desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Kutlu doğum haftanızı da kutluyor, saygılarımı sunuyorum" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de, alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizi anmak üzere bu etkinliği düzenlenmesiyle 2 güzelliğin bir arada yaşandığını kaydederek, ‘İnanıyorum ki bu etkinlikler, toplumumuzda, Peygamberimizin yüce kişiliğinin, örnek hayatının ve aydınlatıcı rehberliğinin doğru bir şekilde anlaşılmasına,  onun öncülüğünü yaptığı ve hepimize tavsiye ettiği huzur ve sevgi ikliminin oluşmasına çok anlamlı katkılarda bulunacaktır. 2. bir güzellik ise okulumuzun konferans salonunu restore ettirip açılışını da birlikte yapmak oldu. Buna ek olarak okulumuzun boya ihtiyacı ve çeşitli eksikliklerinin giderilmesini de sağladık. Pamukkale Belediyesi olarak tüm okullarımızı dolaşıyoruz. Öğretmen ve okul idaremizle toplantı yaparak ihtiyaçları belirliyoruz. Bu doğrultuda eğitime desteğimizi sürdürüyoruz. Daha önce okulumuza gelip toplantı yapmıştık. Bugün de eksikliklerin giderilerek yeni yüzüyle konferans salonunu açılışını yaptık. Okulumuza, öğrencilerimize ve hepimize hayırlı olsun’ dedi.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru da, eğitim başta olmak üzere hizmetin her alanında Pamukkale Belediyesi’yle işbirliği halinde olduklarını ifade ederek eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Gürlesin’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri yer aldı. Okul öğrencileri Kuran’ı Kerim okuyarak yeteneklerini sergiledi. Bir öğrencinin 40. Yıl adlı şiirini okuması ise salonda coşkuyu doruğa çıkardı. Birçok örenci velisi şiiri dinlerken gözyaşlarını tutamadı. Okul öğrencilerini oluşturduğu koro ise çeşitli ilahiler söyleyerek etkinliğe ayrı bir renk kattı.

Pamukkale Belediyesi’nin okula verdiği destek bunlarla sınırlı kalmadı. Belediye, etkinlik nedeniyle öğrenci ve velilere okul bahçesindeki lokma ikramında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.