Başkan Gürlesin Akköy'de..!

Başkan Gürlesin Akköy'de..!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Akköy Mahallesi’nde inşaatı devam eden kapalı pazaryeri ile Pamukkale Mahallesi’nde yapımı devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

A+A-

Başkan Gürlesin, inceleme gezisine Akköy’den başladı. Başkan Yardımcısı Selim Arkan’la birlikte Akköy Mahallesi sakinleriyle pazarcı esnafını kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgardan kurtaracak çalışmayı inceledi. Burada mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Gürlesin, bölge halkının pazaryeri hakkında görüş ve önerilerini dinledi. Kapalı pazaryerinin otoparkıyla, yeşil alanıyla, çevre düzenlemesiyle, işyeri ve tezgahlarıyla mahallenin ihtiyacını karşılayacağını söyleyen Başkan Gürlesin, şimdiden vatandaşlara ve pazarcı esnafına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ardından vatani görevini yapmak için askere gidecek bir gencin evine misafir olan Başkan Gürlesin, burada aile üyeleriyle asker yemeği yedi. Belediyenin kısa süre önce tamamladığı yoldan Pamukkale Mahallesi’ne geçen Başkan Gürlesin, devam eden projelerde incelemede bulundu. Başkan Gürlesin’e mahalle sakinleri de eşlik etti. Yaklaşık 7-8 ay öncesine kadar UNESCO Dünya Kültür Mirası’nın bulunduğu bölgeye yakışmayan yolların, Pamukkale belediyenin yol yapım çalışmalarıyla vitrin haline geldiği tespit edildi. Çalışmalar kapsamında kilit taşı yüzü görmemiş ara sokaklar, kilit taşıyla kaplanarak vatandaşlar çamurdan ve tozdan kurtuldu. Başta ana caddeler ve sokaklar olmak üzere asfalt ve parke taşı ihtiyacı olan yollar da elden geçirildi. Vatandaşlar hizmetten duydukları memnuniyetin bir göstergesi olarak Başkan Gürlesin ve beraberindekilere çay ikram etti.  

Bu arada bir mahalle sakinin ‘Bu işler 20 yıl önce yapılması gerekiyordu. Allah’tan siz geldiniz de çamurlu yollarımız, parke taşıyla döşendi. Hizmetleriniz için teşekkür ederiz’ şeklindeki sözleri, Pamukkale Mahallesi sakinlerinin duygularını özetledi.

Başkan Gürlesin, yaklaşık 2 saat süren incelemenin ardından çalışmalar hakkında bilgi verdi. ‘Pamukkale, bizim dünyaya açılan kapımızdır, vitrinimizdir’ diyen Başkan Gürlesin, ‘Bu nedenle bize yakışan hale gelmesi gerekiyor. Pamukkale’deki bu değişimi, yollarıyla sürdürüyoruz. İnşallah yakında Pamukkale’mizin yeni yüzü ile eski yüzü arasındaki farkı, siyahla beyaz arasındaki fark kadar belli hale getireceğiz’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.