Başkan Erdoğan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başkan Erdoğan’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

A+A-

Cumhuriyet Bayramı millet olarak, coşku ile kutladığımız bir gündür. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, kadın-erkek, genç-yaşlı tüm halkımızın kahramanlıkları sonrasında 29 Ekim 1923 yılında Cumhuriyetimiz kurulmuştur.

Cumhuriyet, ülkemizde din ve vicdan hürriyetinin teminatıdır ve aynı zamanda iç barışında önemli bir şartıdır. Atatürk ‘Türk Milletinin tabiat ve şiarına en mutabık olan idare, Cumhuriyet idaresidir’ demiştir. Atatürk bu sözüyle, Türk ulusunun en önemli kazanımının ve vazgeçilmezinin Cumhuriyet olduğunun altını çizmiştir. Cumhuriyete kavuşmamız kolay olmamıştır. Atalarımız yıllarca bu uğurda savaşıp, kanlarını ve canlarını vermişlerdir.

Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu demokratikleşme, insan hak ve özgürlükleri, ülkemizde her geçen gün daha fazla olgunlaşmaktadır. Bizler de Denizli Ticaret Odası olarak bu uğurda, üzerimize düşen görevleri birlik ve beraberlik içerisinde her zaman yerine getireceğiz. Bu vesileyle Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, üzerinde yaşadığımız topraklar için can veren aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.