Başkan'dan Öğrencilere Milli Forma Jesti!

Başkan'dan Öğrencilere Milli Forma Jesti!

Başkan Özbaş’ta ziyaret esnasında öğrencilere güzel bir jest yaptı

A+A-

2015–2016 Eğitim-Öğretim yılında girdikleri TEOG sınavları sonrası Denizli Aydem ve Erbakır Fen Liselerine gitmeye hak kazanan Sarayköy Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar. Başkan Özbaş’ta ziyaret esnasında öğrencilere güzel bir jest yaptı ve bu akşam oynanacak olan Türkiye-İspanya Avrupa Şampiyonası maçı öncesi arkasında isimlerinin yazılı olduğu A Milli Takımımızın formalarından hediye etti.

 

Bugün okullarında gerçekleştirilen karne dağıtımı sonrası, Sarayköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, Okul Müdürleri Halil Kaya ve Matematik Öğretmenleri Ümit Aslan ile birlikte belediyeye gelen öğrenciler, Başkan Özbaş ile uzun uzun sohbet ederek eğitim ve iş hayatında ulaşmak istedikleri hedeflerini anlattılar.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş da “İlçemiz hem okullarımızın fiziki ve teknik imkanları hem de öğrencilerimizin başarıları ile artık örnek bir ilçe olmaya başladığına şahit olmanın mutluluğu içerisindeyim. Öğretmenlerimizin, sizlerin ve tüm öğrenci kardeşlerimizin bu gayretlerini takdir ediyor, bizler de Sarayköy Belediyesi olarak sizler için daha fazla neler yapabiliriz diye projeler üretiyoruz.  Bugünkü ziyaretiniz beni gerçekten çok duygulandırdı. Çünkü sizler zorlu yollardan geçerek sıkı ve disiplinli çalışmalarınızın semeresini aldınız. İstediğiniz, kendinize hedef koyduğunuz okullarda okumaya hak kazandınız. İnşallah gidecek olduğunuz okullarda ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceksiniz” Dedi

 

Geleceğe olan umudunun her geçen gün daha fazla arttığını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Sizlerin gözlerinizdeki ışıltıyı gördükçe ülkemizin, devletimizin ve milletimizin geleceğine yönelik umutlarımız katlanarak artıyor. Cennet vatanımızın siz gençlerin omuzlarında yükseleceğini bilmek bizlere ayrı bir huzur veriyor. 2023 hedeflerimize doğru hızlı ama emin adımlarla ilerlememizde sizler en önemli katkıyı yapacaksınız. Gelecek sizlerle şekillenecek, sizlerle istenilen seviyelere varacak. Ben bu başarılarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Ailelerinize ve öğretmenlerinize şükranlarımı sunuyorum.” Dedi.

 

Daha sonra Başkan Özbaş, öğrencilere arkalarında isimleri yazılı olan A Milli Takım formalarını hediye ederken ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.