Başkan'dan 98 Yıllık Sancaklı Teşekkür...

Başkan'dan 98 Yıllık Sancaklı Teşekkür...

Denizli, kente 25. resmi ziyaretini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastı.

A+A-

98 yıl önce Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Milli Mücadeleyi başlattığı sırada taşıdığı sancağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini bu coşkulu günde yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. 15 Temmuz gecesi Başkan Osman Zolan tarafından taşınarak, kenti bir kez daha bir araya getiren Denizli Sancağını öpüp alnına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışını da gerçekleştirdi.

 

25. kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayan Denizli, tarihi günlerinden birini daha yaşadı. Onbinlerce Denizlili 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bağrına basarak O’na olan sevgisini bir kez daha gösterdi. Kente kazandırılan 700 milyon lirası Büyükşehir Belediyesi’ne ait olmak üzere toplam 1 milyar liralık yatırımın toplu açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyareti ile Denizli yine kazandı. Ziyarette, 98 yıl önce Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Milli Mücadeleyi başlattığı sırada taşıdığı sancağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendilerini bu coşkulu günde yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

 

Sancağı öpüp alnına koydu

 

15 Temmuz’da hain FETÖ darbe girişimi gecesi yerinden çıkartılarak Başkan Osman Zolan tarafından taşınan ve kenti bir kez daha bir araya getiren Denizli Sancağını öpüp alnına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Şehitler Anıtı’nın açılışını da gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler ile 15 Temmuz gecesi yaşanılanları da konuşarak, o gece çekilen fotoğrafları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatana sahip çıkan tüm Denizlililerle gurur duyduğunu söyledi.

 

Denizli’de hizmet destanları yazılıyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, kente Büyükşehir statüsünü kazandıran Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti. Başkan Zolan, “Bugün nerede bir insanımız yaşıyorsa oraya hizmet gidiyor. Her tarafta hizmet destanları yazılıyor ve bu işlerin altında sizin imzanız var. Yaklaşık 700 milyon liralık Büyükşehir Belediyesi yatırımını sizin uğurlu ellerinizle açıyoruz. Köprülü kavşaklar, yollar, 2500 kilometrelik buradan Almanya’ya uzanan içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hattı yatırımı yaptık. Şimdi üst yapıya geçtik ve nerede benim insanım yaşıyorsa onun ayağı toza değmeyecek, çamura değmeyecek. Turizm, sanayi ve tarım şehri Denizlimize güzel bir kayak merkezi kazandırdık. Yayla ve alternatif turizm anlamında teleferik kazandırdık. Bunun gibi birçok hizmetlerin altına hep beraber imza attık” dedi.

 

15 Temmuz gecesini anlattı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her ziyaretinde Denizli’de güzellikler yaşandığını vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Her gelişinizde bize moral veriyorsunuz ve motivasyon sağlıyorsunuz. Ben bu emaneti bize verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ama bu meydanın ayrı bir özelliği vardır Sayın Cumhurbaşkanım. Burası 15 Temmuz’a kadar Delikliçınar Meydanınıydı. 15 Temmuz’da sizin çağrınızla birlikte buraya toplanan 50 bine yakın vatandaşımız o karanlık geceyi aydınlattı. Denizli’ye sahip çıktı, Denizli burada sizin yanınızdaydı. Bugün sizinle beraber 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah ülkem sizin liderliğinizde daha güzel olacak, biz de sizin hizmet eriniz olarak vatandaşımıza gece gündüz hizmetkar olmaya tüm Denizli’nin önünde ve sizin huzurunuzda söz veriyoruz.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.