Başkan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısıyla, bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu yayımladığı mesajda, “3 Aralık Dünya Engelliler günü bireylere yönelik toplumsal bilinci artırması bakımından önemli bir tarihtir.

Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve tüm hizmetlerden eşit bir şekilde yararlanmalarını sağlamak çağdaş toplum olmanın en önemli göstergelerinden biridir. Bir insanın engelli olması, onun diğer insanlar gibi yaşaması, çalışması ve de başarılı olmasına bir engel teşkil etmemektedir. Unutmamamız gereken bir şey var ki hepimiz engelli adayıyız.

Engelli kardeşlerimiz hayatımızın her alanında bizimle olacak. Kişinin doğuştan gelen veya sonradan edindiği engelinin gündelik, iş ve özel yaşamında olabildiğince az hissedilebilir hale gelmesi için çabamız sürüyor.

Toplum olarak engellilere sahip çıkılması, olası olumsuzluklardan tüm engellileri koruma ve onlara insanca yaşam alanı sağlamak amacıyla güç birliği ve gönül birliği yapılması en büyük amacımızdır. Hiç şüphesiz ki engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.