Başkan,Çöp Kamyonu İle Ne Yapıyor ?

Başkan,Çöp Kamyonu İle Ne Yapıyor ?

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, üzerinde ‘Merkezefendi Yürüyor’ yazılı afiş bulunan belediyeye ait çöp kamyonunun direksiyonuna geçti.

A+A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, üzerinde ‘Merkezefendi Yürüyor’ yazılı afiş bulunan belediyeye ait çöp kamyonunun direksiyonuna geçti. Ara sokaklarda çöp kamyonuyla gezen Başkan Subaşıoğlu, çok konuşulacak bir yöntemle davette bulundu. Subaşıoğlu, 7’den 70’ e tüm Denizlilileri 24 Nisan’da yapılacak büyük yürüyüşe davet etti.

Merkezefendi Belediyesi’nin 24 Nisan Saat 11.30’da Yenişehir yürüyüş yolunda bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Merkezefendi Yürüyor’ etkinliğinin kentte yankıları sürüyor. Çok renkli görüntülerin ortaya çıkacağı büyük yürüyüş için da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 24 Nisan’daki büyük yürüyüşe çok konuşulacak bir yöntemle davet etti. Başkan Subaşıoğlu, üzerinde ‘Merkezefendi Yürüyor’ yazılı afiş bulunan belediyeye ait çöp kamyonunun direksiyonuna geçti. Ara sokaklarda çöp kamyonuyla gezen Başkan Subaşıoğlu, 7’den 70’ e tüm Denizlilileri 24 Nisan’da yapılacak büyük yürüyüşe davet etti.  Dikkatleri üzerine çeken Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi’nin çevreciliğe verdiği önemi de vurguladı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Merkezefendi için sporun önemine işaret etti. Geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Obeziteyle mücadele’ projesini hatırlatan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi için spor çok önemli… Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz obeziteyle mücadele kapsamında 2015’te yürüyüş ile taçlandırmış olduğumuz projemizin bu sene aslında devamını yapıyoruz” diye konuştu.

Merkezefendililerin sporu televizyon başından takip ettikleri değil, bizzat içinde bulundukları bir uğraş haline getirmenin hedef olduğunu gazetecilere anlatan Muhammet Subaşıoğlu, “ 24 Nisan pazar saat 11.30 da hemşerilerimizi koşu yolunda yürüyüşe davet ediyorum. Biz hep bir şey söylemiştik. ‘Merkezefendi’ de spor, televizyon ekranlarında izlenen bir şey olmaktan çıkacak mutlaka vatandaşımızın bizzat yaptığı bir uğraş haline gelecek’ demiştik. Bizim için bu yürüyüş çok önemli bir kültür meselesi… Koşu yolunda birçok vatandaşımız her gün sabah ve akşam saatlerinde yürüyüş ve koşu yapıyor. Bizde bunun geleneksel haline gelmesini istiyoruz. Daha çok insanın bu bölgede yürüyüş ve koşu yapmasını istiyoruz. O anlamda da Pazar günü yapacak olduğumuz yürüyüşe çok büyük önem veriyoruz” dedi.

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU DİREKSİYONDA

Gazetecilere açıklamasını çöp kamyonun direksiyonunda gerçekleştiren Subaşıoğlu, 30’ a yakın aracın hem ilçede temizlik görevini yaptıklarını ve aynı zamanda üzerindeki afişlerle de vatandaşları yürüyüşe davet ettiklerini belirtti. Başkan Subaşıoğlu, “Şu anda içinde bulunduğumuz araç olan çöp kamyonumuzla da bunun tanıtımını yapıyoruz.  30’ a yakın çöp kamyonumuzun üzerinde Merkezefendi bahar yürüyüşüne davet ile ilgili ilanlarımız var. Hemen hemen bütün kanallarda, internet medyasında, yerel televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medyada çeşitli anonslarla ve çöp kamyonlarımızın üzerinde kullanmış olduğumuz billboardlar vasıtasıyla da tüm vatandaşlarımızı bu yürüyüşe davet ediyorum” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.