Bana Aşkımızı Anlat...Desem!...

Bana Aşkımızı Anlat...Desem!...

Eğitimci-Yazar Zekeriya Efiloğlu'nun 10. kitabı Hayat yayınlarından 20. bin baskı ile Edebiyat dünyasına merhaba dedi.

A+A-

Eğitimci-Yazar Zekeriya Efiloğlu'nun 10. kitabı Hayat yayınlarından 20. bin baskı ile Edebiyat dünyasına merhaba dedi. Yayın Yönetmeni, Hüseyin Türkoğlu, Ahmet Savaş Özpınar editörlüğünde anlamlı bir kitap. Ferhat Çınar'ın hazırlamış olduğu kapak tasarımı ile oku beni diyor ve Esranur Bozdemir'in iç tasarımı ile okurken yorulmayacaksınız. Ankara Ertem Basım ile Türkiye'nin her şehrine dağıtıma başlanıldı. Bu kitabın tüm hakları anlaşmalı olarak Hayat Yayınlarına aittir.


"BANA AŞKIMIZI ANLAT" adlı eseri 184 sayfa. Her veda elveda değildir ey can, belki de bir merhabadır. Diyen özel bir kitapla aşka dokunmaya ne dersiniz. Aşk, lafını söylemek değil safını belli etmektir. Aşkı yazmak, yaşamak ve anlatmak kolay iş değil. Bu eser fenomen kitaplar arasında yerini şansla alacak. Aşk ile yaratılmışlığın güzelliğine, gönül merdivenlerinize iki bölümle ilerleyecek, 47 güzel başlıkla hayata aşkla dokunacaksınız. Aşk ve Hayat ! Aşkın Fay hattına seslenen bir kalem...


Hayatın her anında var olan, romantizmle alakası olmayan sevginin erdemi ve anlatılması gereken sevgi ilk bölümde ilmek ilmek işlenmiş. Kalp, adeta dua gibi seslenmiş. Uzakların yanında hissedilişi, göz değil, öz ile görülenin mis kokularını başarılı bulacaksınız. Efiloğlu, aşkı tarif etmemiş, yaşadıkları ile tanıdığını yorumlayıp, aceleliğe heder edilenlere değinmiş. Okurken mutluluğu sobeleyeceksiniz. Hemhal olma dilini farklı bir yürekten kendinize misafir etmeye var mısınız? Kötülükleri yok etmek için atılan güllere sizde bir tane eklemek için bu eseri okuyun. Selam ve kelam diline, yazarından önce misafir olmak bana kıvanç oldu. Hayatımda en hızlı okuduğum bir kitap ve içinde kendime ait duyguları bulmak başarıdır. Yeniden derin bir ruh hali ile okuyacağım.Yazar, kelamına noktayı koyar. Kim kelimelerde kendine tanıdık bir his yakalamış ise, artık o eser o kişinindir. Bende en bencilinden burası benimdir dediğim bölümlerle karşılaştım ve kalemin şansının açık olacağına da inanıyorum.


Evet, bu duygular hepimizde var sıcaklığını, yüreğinde sevgisini okurken yanına getiren hasbihali hissedeceğiniz bu eseri tüm okur severlere öneriyorum. Ben okuduğum bu eseri değerli arkadaşıma imzalatacağım günü de bekleyeceğim. Yolun açık olsun değerli yazarımız. En etkilendiğim sayfalar; 77, 78, 79 du. Son bölüm; bir baharlık değil, bir ömürlük sevmeli insan yazınıza da hayran oldum. Tüm bölümler birbirinden değerli. Kitabınızla ilgili ilk düşüncelerimi sizlerle paylaşmaktan mutluyum. Herkes kendi eşine dönmeli ve şunu sormalıdır. Bana aşkımızı anlat. Ne kadar aşkın hakkını verdik! Düşünmeliyiz. Sanırım aşk, içimizde, biz ona seslenmekten korkuyoruz, duygularımızı tanımıyoruz.Hasrete neler kurban ediyoruz. Bende üç yıldır aşka dair yazılar yazıyor ve paylaşıyorum. Son kitabım Aşka Hamdü Sena. Aşkı yazmanın zorluğunu çok iyi biliyorum. Son bir yılda aşk üzerine okuduğum en başarılı kitap sayın Zekeriya Efiloğlu'na ait olduğunu yüreğimden söylüyorum. Papatyalar, hazan yaprağı, gecenin rengi, yıldızlar, keman sesi ve bir kahve eşliğinde düşlerinizi yanınıza alın. Aşka meftun yürekler bu kitaba yolculuk yapmanızı öneriyorum.


BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN. Sultan ÖZATEŞ 10.04.2015 ( Eğitimci-Yazar )

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.