Baklan,Muhtarlarını Dinledi

Baklan,Muhtarlarını Dinledi

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi

A+A-

Toplantıda Muhtarlardan mahallelerinin talepleri dinlendi ve çözüm önerileri sunuldu.

 

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Baklan Kaymakamı İlker Eker, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Emniyet Amiri V. Hasan Hüseyin Gür, İlçe Jandarma Komutanı Geylani Şenyayla , İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kayayurt, daire müdürleri ve tüm mahallelerin muhtarları katıldı.

 

Baklan Merkez İlçe ve mahallelerde devam eden projeleri katılımcılara anlatan Başkan Gülsever, “İlçemizde gerek alt yapı, gerekse üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Mezarlık çevre düzeni, toplu yaşam alanlarında yenileme ve düzenleme çalışmaları, camilerin bakımı, park ve konut yapımı ile yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız için sıcak aş dağıtımı hizmetlerimiz de devam ediyor. İlçemizde eğitim, sağlık, asayiş konusunda da kurum müdürlerimizle de birlikte çalışıp belediyemize düşen her konuda desteğe hazırız. Muhtarlarımız bizim can damarlarımızdır, mahallelerimizdeki eksikleri ve talepleri bizlere her zaman iletebilirsiniz. ” dedi.

 

Toplantıda kurum müdürleri ve muhtarlara vatandaşa en iyi hizmete verme konusunda uyarılarda bulunan Baklan Kaymakamı İlker Eker, “Baklan Belediyesi’nin birbirinden önemli projeleri var ve bu projelerin hayata geçmesinde bizde kaymakamlığımız olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İlçemizdeki hizmet adına yapılacak her türlü çalışmanın destekçisiyiz.” dedi. Konuşmaların ardından toplantı karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti.

 

Konuşmaların ardından ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarına söz hakkı verildi. Her bir muhtar mahallelerine yapılan çalışmaları anlattı ve yapılmasını istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.