Bahçelievler modern pazaryerine kavuşuyor

Bahçelievler modern pazaryerine kavuşuyor

Yağmurda, karda, yaz sıcağında büyük sıkıntı çeken Bahçelievler halkı çağdaş bir pazaryerine kavuşuyor. Çalışmaları tamamlanan kapalı pazaryeri bu cumartesi saat 14:00’de düzenlenecek olan törenle hizmete girecek. Açılışın ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekc

A+A-

Yaklaşık 400 bin liraya mal olan ve bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Bahçelievler Kapalı Pazaryeri cumartesi günü saat 14:00’de düzenlenecek olan törenle hizmete giriyor. Açılışını Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin gerçekleştirmesi beklenen pazaryeri, Durmuş Ali Çoban Anadolu Lisesi yanında hizmete girecek.

"MERKEZEFENDİLİLER HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR"

Açılışı gerçekleştirilecek olan pazaryeri sayesinde vatandaşların büyük bir sıkıntıdan kurtulacağını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Özellikle Bahçelievler ve civarındaki vatandaşlarımız alışveriş yapabilmek için Adalet Mahallesi’ne gitmek zorunda kalıyordu. Kendilerine her ziyaretimizde yaşadıkları sıkıntıları bizlere aktarıyorlardı. Bizde mevcut alanın pazaryeri yapılmasına karar verdik. Yağmurda, karda, yaz sıcağında büyük sıkıntı çeken halkımızın daha çağdaş ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için pazaryerimizi yaptık. Halkımıza ve esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Merkezefendililer her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

İçerisinde 4 işyeri ve mescidi bulanan pazaryeri, cumartesi günleri hizmet verecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.