AYDEM Fen Lisesi'nin Ziyareti

AYDEM Fen Lisesi'nin Ziyareti

Denizli AYDEM Fen Lisesi 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grubunu ziyaret etti.

A+A-

AYDEM Fen Lisesi Öğrencileri MHP BüyükşehirBelediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip’den meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı. MHP’li Garip, öğrencilere yerel yönetimler ve grubunun Mecliste yaptığı çalışmaları anlattı. Yerel yönetimler denince akla ilk belediyelerin geldiğini belirten Garip, belediyelerin kurumsal yapısı, işleyişi ve çalışmaları konularında öğrencileri bilgilendirdi.

Garip, “Yerel yönetimlerin kalkınmadaki rolü oldukça büyük. Bu konuda yerel yönetimlerde görev yapan yöneticilere büyük görevler düşüyor” dedi. Garip ziyaretinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.

ZOLAN SÜRPRİZİ

Öğrencilerin grup ziyaretine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Başkan Öğrencilerle tek tek ilgilenen Zolan, öğrencilere bugüne kadar tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Zolan, “Bir süre önce başlattığımız 121 Dev projemiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu projeler tamamlandığından Denizlimiz bambaşka bir görünüme bürünecek” dedi.Ziyaretin ardından AYDEM Fen Lisesi öğrencileri BüyükşehirBelediye Meclisi oturumunu izlediler.

MESUT GÜLER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.