Avcılar Düğün Salonu Özellikleri

Avcılar Düğün Salonu Özellikleri

A+A-

Avcılar ilçesinde, şehir manzaralı düğün salonları vardır. Genelde kapalı olarak tasarlanan bu alanların, iç tasarımı özel olarak yapılır. Avcılar düğün salonları, teras alanı ve balkon alanları ile diğer salonlardan ayrılıyor.

Kolonsuz olarak tasarlanan salonlar, ferah bir iç hacme sahiptir. Verilen yemekler ve ikramlar da özel olarak hazırlanıyor.

İç Mekan Kalitesi

Dekorasyon özel olarak hazırlanıyor. Masa ve sandalye dekorasyonu, konukların rahat edecekleri bir tarzda hazırlanmış. Avcılar düğün salonları, klima ve jeneratör sistemine sahip. Kapalı salon olması, ferah ve serin olmasına engel olmuyor.

Özel olarak, gelin ve damat adayına yönelik olarak hazırlanan odası mevcuttur. Kamera ve düğün fotoğrafçılığı da, salonda verilen hizmetler arasında yer alıyor.

Hijyenik bir ortama sahip olan salonlarda, vale ve otopark hizmeti de bulunuyor. Işıklandırma, salonda bulunan eşyalara ve dekora göre tasarlanmış. Eğer salondaki bazı hizmetleri beğenmezseniz, dışarıdan istediğiniz firmadan hizmet alabiliyorsunuz. Bu özelliği ile esnek bir yapıya sahip salonlardır.

Düğün salonları hakkında daha fazla bilgi almak için; http://dugunmevsimi.com/avcilar-dugun-salonlari adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.