Atatürk'ün Denizli'ye gelişi gurur günümüzdür

Atatürk'ün Denizli'ye gelişi gurur günümüzdür

CHP Denizli Örgütü, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85. yıldönümü anısına düzenlenen törenlere katıldı. Törenle birlikte Atatürk fotoğraflarının da yer aldığı sergiye katılan, dereceye giren sporcu öğrencilere ödüllerini veren CHP Denizli Milletvekili Kaz

A+A-

 

CHP Denizli İl Başkanlığı'nın, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85'inci yıldönümü kapsamında Atatürk Etnografya Müzesi'nde düzenlediği etkinlikte, Atatürk'ün kaldığı odaya karanfiller bırakıldı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 85'inci yıldönümü kentte çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Valilik tarafından Denizli Belediyesi önünde yapılan kutlama töreninin yanı sıra CHP İl Başkanlığı da Atatürk Etnografya Müzesi'ni ziyaret etti. Atatürk'ün Denizli'ye geldiğinde kaldığı ev olan Atatürk Etnografya Müzesi'ni ziyaret eden CHP'liler odalara ve Atatürk'ün yattığı karyolaya karanfiller bıraktı. Törene CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Melike Basmacı, CHP İl Başkanı Teoman Sancar, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve partililer katıldı. 

CHP İl Başkanı Teoman Sancar, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve CHP Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk'ü, Denizli'ye gelişinin 85'inci yıldönümünü gurur ve minnetle anıyoruz. Onun bize bıraktığı özgür ve laik Türkiye'yi korumak için hep var olacağız. Dün vardık, bugün de varız, yarın da var olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.