Ata'mızın Denizli'ye gelişini gururla kutladık

Ata'mızın Denizli'ye gelişini gururla kutladık

Varlık ve Bağımsızlığımızın Mimarı Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizlimizi ziyaretinin 85. Yılını onurla, gururla ve coşkuyla kutladık.

A+A-

CHP Örgütü olarak önce Atatürk Müzesini ziyaret ile başlayan kutlama ve anma programımız, Denizli Belediyesi önünde gerçekleştirilen resmi programlar ile devam etti.

Denizli Belediyesi önünde yapılan resmi kutlama programında, Genel Başkanımızı şikayet söz konusu olduğunda bir sonraki dönemde en öndeki koltuğu kapabilmek hevesiyle soluğu adliye koridorlarında alan AKP İl Başkanını, yöneticilerini ve hiçbir AKP milletvekilini ne yazık ki göremedik.

Menemen’de Cumhuriyet karşıtlarının katlettiği Kubilay olayından sonra ilimize gelen, Denizli halkının Cumhuriyete bağlılığı ve Devrimlerin Mücadelesindeki kararlığını gören büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk 5 Şubat 1931 günü ilimizden halkımıza teşekkür ederek ayrılmıştır.

Bugün bulundukları makamları, oturdukları koltukları, varlıklarını ve bağımsızlıklarını borçlu oldukları MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün ilimize gelişi, öyle anlaşılıyor ki şikayet yarışındaki heyecanları kadar bile bir heyecan, önem ve ilgi uyandırmamıştır.

Denizli Halkımız dün yaşananları,  Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan bu saygısız ve yakışıksız tavrı asla unutmayacaktır.

Teoman Sancar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.