ASKF Çal'da Toplandı

ASKF Çal'da Toplandı

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi Temmuz ayı toplantısını Çal’da gerçekleştirdi. ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, yönetim olarak ilçelerdeki kulüp yetkilileri ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

A+A-

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde yapma kararı aldı. Bu karar çerçevesinde ilk uygulama temmuz ayı toplantısında hayata geçirildi. Çal’da düzenlenen ASKF Yönetim Kurulu toplantısında gündemdeki maddeler görüşüldü. Toplantı sonunda  Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ASKF yönetimi ve bölgede bulunan takımların yöneticilerini yemekte bir araya getirdi. Bölgedeki kulüplerin sorunlarının da masaya yatırıldığı yemekte, Çal ve çevresindeki tesislerin durumu da değerlendirildi.

“TOPLANTILARIN DEVAMI GELECEK”

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, yönetim kurulu toplantılarını her ay farklı bir ilçede yapmak istediklerini belirterek, “Bu uygulamaya ilk olarak Çal’dan başladık. Devamını de getireceğiz. İlçede hem ASKF yönetim toplantısını yapıyoruz hem de oradaki kulüp yöneticileri ile bir araya geliyoruz. Bu görüşmelerde kulüplerin durumları ile tesislerle ilgili genel konular da konuşuluyor. Bizler amatör ailesi olarak yaptığımız istişarelerle amatörler için neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Biz amatörlere en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“ASKF AMATÖRLERİN YANINDA”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise ASKF’nin yönetim kurulu toplantısını  ilçelerinde yapmalarından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını ifade ederek,  “Çal’da böyle bir toplantı yapılması bizim için önemli. Çünkü ilçemizde yer alan takımların yöneticileri ile amatör sporu yönetenler bir araya gelip sorunları konuşup, çözüm buluyorlar. Bu tür etkinlikler bizi mutlu ediyor. BenASKFBaşkanı Feyyaz Ceşen ve yönetimine bu tür girişimlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bölgedeki takımlar adına ASKF yönetimi her zaman yanımızda olduğu için çok mutluyuz” diye konuştu. Yemek sonunda Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a günün anısına hediye verdi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.