Apple TV Geleceğe Işık Tutuyor!

Apple TV Geleceğe Işık Tutuyor!

Apple tarafından üretilen ve ardından kullanıma sunulan Apple TV, gelişmiş özellikleri ile geleceğin televizyonları hakkında ipuçları sunuyor.

A+A-

Apple, geleceğe dönük olarak geliştirdiği projeleri ile birlikte şimdiden popüler durumda. Bu konuda en iyi örneklerden birisi ise Apple TV. Özelikle yapılan son düzenlemeler ile birlikte çok daha etkin bir hale gelen Apple TV, kullanıcılara artık çok daha gelişmiş özelliklere sahip. İnternet üzerinden yayın yapan pek çok yeni platform, pratik bir kullanıma sahip olmazken, sunulan tüm avantajlar kullanımdaki zorluklar nedeniyle kişiler tarafından tercih edilmiyor. Fakat Apple TV bu konuda çok daha cazip durumda. Öyle ki Apple TV üzerinden kişiler istediğini kolay bir şekilde bulabiliyor ve Apple TV kontrolünü sağlayabiliyor. Karışık kumandalar ya da kullanım ayarları yerine Apple TV ile birlikte tüm istediklerinizi saniyeler içerisinde yapabilirsiniz.  

Arayüz Yenilendi

Apple TV için yapılan en önemli değişikliklerden birisi ara yüz. Arayüzün değiştirilmesi ile birlikte Apple TV’nin daha kolay bir şekilde kullanılması da mümkün duruma gelmiş. Üstelik Touch Surface adı verilen özellikler ile birlikte kontrol, tamamen kişilerin elinde. Parmak ile yapılan hareketlerin cihaz tarafından algılanması ile birlikte kişiler kolayca ekranı yönlendirebiliyor.  Üstelik ana ekrandan uygulama ekranlarına kadar her sayfanın düzenlenebilir olması da pratik kullanımda önemli bir avantaj sağlıyor. Apple TV için iPhone uyumluluğu da getirilirken, cihazda yeni uygulamalar dahi hemen Apple TV’ye aktarılabiliyor. Bu bakımdan Apple şimdinde geleceğin TV’lerinde nelerin olabileceğini bizlere gösteriyor. 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.