Ankara Yolu projelerinde sona doğru

Ankara Yolu projelerinde sona doğru

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında yapımı devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Projelerin her aşamasını yakından takip eden Den

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı kapsamında açıkladığı 121 Dev Projesi tüm hızıyla devam ediyor. 121 Dev Proje içerisinde devam eden Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ve Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yol (Dentaş Kavşağı) düzenleme çalışmaları kısa süre içerisinde bitirilerek Denizli halkının hizmetine sunulacak. Büyük bir kısmı tamamlanan Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yolda son işlem olan asfaltlama öncesi yol dolgu işlemleri ve kaldırım çalışmaları yapılıyor. Bölgede yol dolgu işlemlerinin ardından asfaltlama çalışmalarına geçilecek. Ankara Yolu Köprülü Kavşağı’nda ise köprüdeki betonarme işlemleri tamamlanırken yolda da alt temel işlemleri ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Yoldaki temel çalışmalarının ardından asfaltlama işlemlerine geçilecek.

 

“Yol medeniyettir”

 

Çalışmaların her aşamasını yakından takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her iki projede de incelemede bulundu. Söz konusu çalışmaların kısa süre içerisinde bitirileceğini ve projelerin Ankara yolundaki ulaşım için büyük avantajlar getireceğini ifade eden Başkan Zolan, “Ankara Yolu Köprülü Kavşağı projemiz yakıttan ve zamandan tasarruf sağlayacak. Artık sürücülerimiz gidecekleri yöne göre Sevindik ve Akhan kavşaklarına kadar gelmeden buradaki köprülü kavşağımızdan dönebilecek. Güvenli ulaşımın en üst seviyede olacağı proje ile vatandaşlarımız hem yakıttan hem de zamandan tasarruf edebilecekler” diye konuştu.

 

“Yol güvenliği çok önemli”

 

Başkan Zolan, Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yoldaki düzenleme çalışmalarıyla ilgili ise şunları söyledi: “Akhan projemizde de sona doğru geldik. Çalışmalarımızda bölgedeki virajı genişleterek buradaki kaza riskini en aza indirmeyi amaçladık. Yol güvenliği çok önemli. Maddi hasarlar bir şekilde telafi edilir ancak insan kaybının hiçbir geri dönüşü yok. Biz güvenli yollarla sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her iki projemiz de şimdiden hayırlı olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.