Alternatif Tedaviyle Kanseri Yendi

Alternatif Tedaviyle Kanseri Yendi

Modern tıppın çaresiz kaldığı durumlarda ilk olarak başvurulan alternatif tıp, kanser tedavisinde de kendisini göstermeye başladı. Birçok kanser türünde başarılı olamayan modern tıp yerine çeşitli alternatif tedavi yöntemleri uygulanmaya başlanıldı.

A+A-

Günümüzün en çok can alan hastalıklarından bir tanesi olan kanserin tedavisinde yeni dönem başladı. Tıp doktorlarının da önerdiği bioenerji, fitoterapi ve çeşitli takviyelerle yapılan tedaviler sonrası yüz güldüren sonuçlar elde edilmeye başlandı. Son günlerde gündeme gelmeyen başlayan yöntemi uygulayan kişi sayısı Türkiye’de bir elin parmağını geçmiyor. Bunlardan bir taneside Denizli, Aydın ve Bodrum’da tedavi merkezleri bulunan Aydınlı Mehmet Hoca olarak tanınan Mehmet Pala.

Dünyanın dört bir yanından çeşitli rahatsızlıkları olan hastaları bulunan Aydınlı Mehmet Hoca(Pala), uygulamaya koyduğu yeni yöntemlerle kanser tedavisinde büyük ölçüde aşama kaydetti. Çeşitli destek yöntemleriyle hastaların iyileşmesinde ilerleme kaydeden Pala’ya teşekkür eden Demir ailesi, kanser hastalarının kemoterapinin yanısıra hiçbir riski ve sakıncası olmayan destek hizmetlerinden faydalanmasını önerdi.

Tümörün dağılması engellendi

Hastalığın orta devresinde Mehmet Pala’nın Denizli’de bulunan tedavi merkezine ulaşan aileye, doktor raporlarını yollayarak tedavi süreciyle ilgili bilgi verdi. İlk olarak hastalığın ilerlemesinin durdurulmasının başarıldığı öğrenilirken bir yandan ailenin isteği doğrultusunda kemoterapi tedavisine de devam edildi.

Kitle parçalanarak küçüldü

Demir ailesinde rahatsızlığı bulunan anne Selime Demir’in tümörünün büyümesi engellendikten sonra kitlenin parçalanması için çalışma yapıldı. Aydınlı Mehmet Hoca ve ekip arkadaşları tarafından yürütülen destek çalışması kapsamında bioenerji, bitkisel takviye ve bazı manevi ilimler kullanıldı. Vücudun içerisinde bulunan oksijen oranının artmasıyla daha net sonuçlar alınan hastanın manyetik alanı ve tüm enerjisinin yeniden düzenlenmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Hastalıktan kurtulabilirsiniz

Türkiye’de çok az sayıda kanser tedavisinde yardımcı ilimleri kullanan kişi bulunuyor. Bunlardan bir tanesi olan Mehmet Pala, hastaların mutlaka alternatif tıp konusunu gündemlerine alması gerektiğini söyledi. Alternatif tıppın günümüz doktorları tarafından da bazı zamanlarda tercih edildiğini söyleyen Pala, “Hiçbir riski olmayan alternatif tedavi yöntemleriyle hastalarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bize ulaşan hastalarımızla mutlu olarak vedalaşıyoruz. Vücudun en önemli olayı manevi ve fiziksel dengesi. Bizler hem fiziksel hem de manevi olarak dengeyi sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Aileden teşekkür

1,5 senedir kanser hastalığıyla boğuşan Selime Demir, hastalığının düzelme evresine girmesiyle beraber Mehmet Pala’ya teşekkür etti. Pala’nın kendilerini çok samimi yaklaştığını ve moral verdiğini söyleyen Demir, “Kendisine ilk olarak telefonla ulaştık. Hiçbir problemin olmadığını ve moralimizi yüksek tutmamız gerektiğini söyledi. Daha sonra kendisinin yönlendirmesiyle çeşitli tedaviler uyguladık ve ilk olarak büyümesi duran  tümör şimdi parçalandı ve tamamen yok olmaya doğru gidiyor. Ben kendisine teşekkür ediyorum ve herkesin mutlak suretle alternatif tedavi yöntemlerini denemesini tavsiye ediyorum” dedi.Kaynak:haberaydin09.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.