AKP Babadağ'da Kaçamaz, Sarayköy'de Arık Dedi

AKP Babadağ'da Kaçamaz, Sarayköy'de Arık Dedi

Denizli'de AK Parti'nin 5'inci İlçe Olağan kongrelerinde; Sarayköy'de Mevlüt Arık, Babadağ'da da Suat Kaçamaz tek listeyle gidilen seçimlerde ilçe başkanı seçildi.

A+A-

AK Parti'nin 5'inci İlçe Olağan kongreleri kapsamında delegeler bugün Sarayköy ve Babadağ'da sandığa gitti. Sarayköy Belediye Çok Amaçlı Salon'da yapılan kongreye; AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Denizli milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Partili Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Partili Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol ve partililer katıldı.

 

Seçim öncesi yaptığı konuşmada Sarayköy'de eski tabuların yıkılacağını belirten İl Başkanı Avni Örki, "Sarayköy CHP'nin kalesidir derlerdi, üzülürdük. Çünkü Sarayköy böyle kötü yönetimi hak etmiyor. Artık Sarayköy'e gökten sağanak halinde hizmet yağacak. Kongremiz güzelliklere ve yeni hizmetlere vesile olsun" dedi. AK Parti milletvekilleri Uçar, Dalbudak ve Yüksel de yaptığı konuşmada seçmenin yerel seçimlerde partilerine görev vererek hizmeti seçtiğini söyledi. Sarayköy'deki yatırımları anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, yerel seçimlerden sonra Sarayköy'e 5 milyon lira yatırım yaptıklarını, birçok noktaya su deposu yapacaklarını belirterek Şehirlerarası Otobüs Terminali sözü verdi. Konuşmaların ardından yapılan seçimde 340 delegenin oyunu alan Mevlüt Arık, tekrar ilçe başkanı seçildi.

 

Babadağ'da yapılan ilçe kongresinde de mevcut Başkan Suat Kaçamaz, güven tazeledi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Kaçamaz, kongreye katılan 108 delegenin tümünün oyunu aldı. Sarayköy Kongresi'ne de katılan Örki; Uçar, Dalbudak, Yüksel ve Zolan Babadağ'da partilileri yalnız bırakmadı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.