Ak Parti MHP ''Evet'' İçin El Ele!

Ak Parti MHP ''Evet'' İçin El Ele!

Türkiye referandum için gün sayarken Denizli de, “EVET” sesleriyle yankılandı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, 16 Nisan öncesi el ele birlik mesajı verdi.

A+A-

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de düzenlediği mitinglerle vatandaşa cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.Miting için duraklardan biri de Çal ilçesiydi. Zeybekci burada önce, Milliyetçi Hareket Parti’li Çal Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Belediye Başkanı Fethi Akcan ve MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ile bir araya gelen Zeybekci, miting meydanında da aynı isimlerle beraber kürsüye çıktı.Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ile birlikte, 16 Nisan öncesi el ele birlik mesajı verdi.

MHP İLE AK PARTİ “EVET” DİYOR

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de mitingdeki konuşmasında birlik vurgusu yaptı. Birtürk,"MHP ve Ak Parti olarak devlet için millet için cumhuriyet için sonuna kadar EVET diyoruz" diye konuştu.Bakan Zeybekci ve AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz de, 16 Nisan’da tüm Denizli’leri, kentin ve Türkiye’nin geleceği için EVET demeye çağırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.