Ak Parti'de ikinci aday Özkan

Ak Parti'de ikinci aday Özkan

Denizli'de AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan ikinci isim avukat Cahit Özkan oldu. AK Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını resmen açıklayan Özkan, "Bu kendi mücadelem değildir" dedi.

A+A-

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen avukat Cahit Özkan, milletvekili aday adaylığını İl Başkanı Şahin Tin'den sonra açıklayan ikinci isim oldu. Özkan'dan önce konuşan İl Tanıtım ve Medya Başkanı Şamil Çınar, "AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin'in ardından Cahit Özkan aday adaylığını açıklayan ikinci isim oldu. 7 Haziran seçimleri sonrasında oluşan tablo ülkemiz için arzu edilen bir tablo değildi. Muhalefet partileri üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getiremediği için 1 Kasım'da tekrar sandık başına gidiyoruz. Vatandaşlarımızın muhalefet partilerine verdiği yetkiyi kullanamamaları gerekçesi ile AK Parti'yi yine tek başına iktidara getireceğine inanıyoruz. Bu yolda Cahit Özkan'a başarılar diliyoruz. İl teşkilatı olarak bütün aday adayı olan arkadaşlarımızın yanındayız ve eşit mesafedeyiz" dedi.

 

 7 Haziran'dan sonra 1 Kasım içinde aday adaylığını açıklayan Cahit Özkan ise, "Milletimizin geçmişten bugüne AK Parti'ye verdiği desteği 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerde güçlenerek devam etmesini diliyoruz. Seçim sorunları Türkiye'de medet bekleyen halklara hayırlar getirsin. 4. kez AK Parti'den aday adaylığımı ilan ediyorum. Bu kendi mücadelem değildir. Milletimizden alacağımız yetkiye dayanarak küffara, gayri milli unsurlara karşı mücadele etmeye devam edeceğim. 1 Kasım seçimlerinde görev verilirse millet sevdalısı olarak sonuna kadar çalışmaya gayret edeceğim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.