AK Parti'de ''VEFA'' Buluşması...

AK Parti'de ''VEFA'' Buluşması...

AK Parti’nin kuruluşundan bu güne, yönetim kademelerinde yer alan ve referandum çalışmalarına destek veren partililer “vefa yemeğinde” bir araya geldi. AK Parti Denizli teşkilatının büyük buluşmasına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de katıldı.

A+A-

Düzenlenen programda Bakan Zeybekci’nin yanı sıra, AK Parti Denizli Milletvekilleri, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve İlçe Belediye Başkanları da hazır bulundu. Programda AK Parti İl Başkanlığı tarafından hazırlanan "Gülen Yüzle Evet" kampanyası da partililere tanıtıldı.

Programda konuşan Bakan Zeybekci, AK Parti hükümetleri öncesinde yaşananları hatırlatarak, “Türkiye’nin 1960’tan itibaren kurulan tuzaklar, oyunlar yüzünden başı hiçbir zaman için dik olmamıştır. 1960’tan 1980’e kadar dünya aya çıkarken, dünya teknoloji devrimleri yaparken, dünya büyüme rekorları kırarken, Türkiye hep koalisyonlarla uğraştı. Türkiye’yi aldılar götürdüler namerde muhtaç ettiler” dedi.

Referandumun CHP’ye iyi geleceğini belirten Bakan Zeybekci, “Kemal Kılıçdaroğlu, referandumdan sonra Türkiye’nin siyasetinde olmayacağını biliyor. Eğer bundan sonra Türkiye siyasetinde olamayacaksan her türlü karalamayı yapar, her türlü yalanı söylersin. Çünkü artık biliyorsun ki gidiyorsun” diye konuştu.

Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana emek veren herkese teşekkür eden Bakan Zeybekci, “Biz kardeşliğimizi ikinci plana atmadık. Biz birbirimizi seçme şansı olmayan kardeşleriz. Bu bilinçle kol kola olacağız ve millet, bayrak aşkı ile yürüyeceğiz” dedi

 

Bakan Zeybekci’nin konuşmasının ardından İl Başkanı Necip Filiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve milletvekilleri de konuşma yaparak yemeğe katılanlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.