AK Parti : Referanduma Hazırız

AK Parti : Referanduma Hazırız

AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nda Başkanlık Sistemini içeren anayasa değişiklik paketinin referandum aşaması için hazırlıklara hız verildi.

A+A-

Bakanlar, parti yöneticileri ve milletvekillerinin sahaya inişi öncesi, başkanlık konusunda halkı daha iyi bilgilendirmek için başlatılan çalışmalar, muhtemel referanduma hazırlık niteliği de taşıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen AK Parti İl Başkanlığı Pamukkale İlçesi Mahalle ve sandık Başkanları toplantıları diğer ilçelerle devam edecek.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; " Başkanlık sisteminde öngörülen düzenlemeleri anlatmak ve referandum hazırlıkları konusunda bilgilendirme yapmak üzere mahalle ve sandık başkanları toplantılarımız başladı. Pamukkale İlçesi ile başlayan toplantılarımız tüm ilçelerimiz de gerçekleştirilecektir" dedi.

 

Referandum öncesinde parti üyeleri ve sandık müşahidlerine ilişkin listelerin güncelleme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiğine de dikkat çeken Başkan Filiz; "Bunların tamamlanmasının ardından müşahitler eğitime alınacak ve referendumla ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirilecekler" şeklinde konuştu.

 

İl Başkanlığı olarak Genel Seçimlerin sonuçlanıp zafer kazandığımız günün ertesi günden sanki tekrar seçim olacakmış gibi hazırlıklara başladıklarını ve sahadan hiç çekilmediklerine vurgu yapan Filiz; İlçe gezilerimizle, kahve toplantılarımız, pazar ve esnaf ziyaretlerimizle zaten hep halkımızla beraberdik. Şimdi İlçe teşkilatlarımızla, Mahalle ve sandık başkanlarımızla da daha sık bir araya gelerek "Başkanlık Sistemi ülkeye ne tür katkılar sağlayacak" "Parlamenter sistemin aksayan yönleri neler" gibi vatandaşlarımızın aklında kalan sorulara cevap verilecek bilgilendirme toplantıları yapıyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.