Ailelere Bebek Çantasına Devam...

Ailelere Bebek Çantasına Devam...

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Anne Dostu Hastane’ projesi kapsamında ‘Hoş geldin Bebek’ diyerek başlattığı yeni doğum yapan ailelere bebek çantası hediyesi devam ediyor. Projenin başladığı 9 aylık bir sürede Merkezefendi Belediyesi tarafından 3 bin 200 ai

A+A-

Merkezefendi Belediyesi Kasım ayında örnek bir projeye imza atmış, proje dâhilinde ilçede bulunan devlet hastanesinde doğum yapan ailelere ‘Hoş geldin Bebek’ diyerek bebek çantası hediye etmeye başlamıştı.  ‘Anne Dostu Hastane’ projesinin üstünden sadece 9 ay geçmesine rağmen hastanelerde doğum yapan 3 bin 200 aileye içerisinde bebek bezi ile eğitim seti bulunan çantalardan hediye edildi.  Merkezefendi sınırlarında doğum yapan ancak başka bir şehirde ikamet eden ailelere de bebek çantası hediye ediliyor. Bu çerçevede Merkezefendi Belediyesi’nin anlamlı projesinden ailelerde memnuniyetini dile getiriyor.

 

“YENİ DOĞAN BEBEKLERİMİZE ‘HOŞGELDİN’ DİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 9 ay önce başlayan projeyle ilgili konuştu. Başkan Subaşıoğlu, “Kasım ayında ‘Anne Dostu Hastane’ projemiz kapsamında yeni doğum yapan ailelerimizin çocuklarına ‘hoş geldin bebek’ diyerek bir proje başlattık. Bu projemiz kapsamında Merkezefendi ilçemiz sınırlarındaki devlet hastanelerinde doğum yapan ailelerimize içerisinde özel olarak hazırlattığımız bebek bezi ile eğitim seti bulunan bir çanta hediye ediyoruz.  Çantaları da dahil olmak üzere hiçbir şekilde sakıncası olmayan ürünleri kendimiz hazırlattık. Belediye bünyemizdeki arkadaşlarımız hastanelerde doğum yapan ailelerimize ulaşıyor. Çantaları da bizzat kendileri teslim ediyor” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.