Ağırman Ağır Konuştu

Ağırman Ağır Konuştu

Denizli –Aydın Türk Eğitim Sen Üniversitesi Şubesi kuruldu. Merkezi Denizli olacak olan şubenin başkanlığını ise Doç.Dr. Ferhat Ağırman üstlendi. Bir basın toplantısı düzenleyen Ağırman, ülkedeki ekonominin faturasının memura ve işçiye kesilmesine müsaade

A+A-

Denizli –Aydın Türk Eğitim Sen Üniversitesi Şubesi Yönetim Kurulu, bir basın toplantısı ile kuruluşunu ilan etti, ilkelerini kamuoyuna açıkladı.

Şube Başkanı Doç.Dr. Ferhat Ağırman, “Sarı sendika nitelendirmesine maruz kalmamak adına kuruluş aşamasından içinde bulunduğumuz şu ana kadar hâlihazırda üyesi bulunan devlet memurlarının her alanda liyakatli bir biçimde temsilciliğini üstlenmekten kaçınmayan Türk Kamu Sen Konfederasyonuna bağlı bir Federasyon olarak Türk Eğitim-Sen’in mensubu olmanın büyük bir onur ve gurur olduğunu belirterek sözüme başlamak istiyorum. Haziran ayı itibarı ile kuruluş aşaması gerçekleştirilmiş olan Denizli-Aydın Türk Eğitim-Sen Üniversite şubesi olarak merkez Denizli olmak üzere ilimizde iki nolu şubenin kurulmuş olduğunu belirtmek isterim. Bundan böyle bugüne kadar Denizli Türk Eğitim Sen Şubemizin Pamukkale Üniversitesi Temsilciliği olarak yürütülmekte olan sendika faaliyetleri hız kesmeden devam ederek, Pamukkale ve Adnan Menderes Üniversitesinin birlikteliğiyle ilimizde, Denizli-Aydın Türk Eğitim-Sen Üniversite şubesi adı altında, ikinci bir şube olarak hizmet verecektir” dedi.

“DEVLETİN YANINDAYIZ”

Ülkedeki genel durum ve terör olaylarındaki artışa da dikkat çeken Doç.Dr. Ağırman, “Üniversite şubemiz, onurlu ve dik duruş sergileyen akademik ve idari personelimiz sayesinde, 2015 yılında da Pamukkale Üniversitesi’nde yetkili sendika olmaya hak kazanmıştır. Biz de Pamukkale ve Adnan Menderes Üniversitelerindeki üye sayısının artması nedeniyle üyelerimizle daha yakından ilgilenmek ve Pamukkale ve Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki eğitimin kalitesini daha da arttırabilmek adına, genel merkezimizin izniyle Denizli Aydın Üniversitesi Türk Eğitim Sen şubesini faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Bu iki üniversitedeki personelimize bu oluşuma verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu onurlu yolda üniversitelerimizin birlikte oluşturduğu bu sinerji ile haklı ve onurlu olan mücadelemiz daha fazla güç kazanmıştır. Bizler de her koşulda değerli üniversite çalışanlarının hak mücadelesinde onları asla yalnız bırakmayacağız ve daima yanlarında olacağız. Denizli Pamukkale ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ndeki kardeş sendika oluşumunun şu içinde bulunduğumuz dönemde, tüm Türkiye’ye örnek olmasını ve akan kanların bir an önce durmasını istiyoruz. Hepimizin malumudur ülkemiz zor bir süreçten geçmektedir. Bizler de Türk Eğitim Sen olarak hak ve batılın savaşında milletimizin ve devletimizin yanında durarak bir tarafız. Güzel ülkemizdeki kardeşliği bozmaya çalışan herkesin karşısındayız. Bizler yüzyıllardır bu topraklarda kardeşçe ekmeğimizi bölüşerek, acılarımıza ve sevinçlerimize ortak olarak yaşadık ve Allah’ın izni ile yaşamaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin bu süreçte hata yapma, şahsını, makamını korumaya çalışma lüksü yoktur. Bu vatan bizim, bu ülkenin her karış toprağındaki şühedanın kemiklerini kimsenin sızlatmasına izin vermeyiz” diye konuştu.

“HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN!”

Mevcut ekonomik durumun, memur ve işçi kesiminin hayat standardını etkilemesine izin vermeyeceklerini belirten Doç.Dr. Ağırman, “Ülkedeki suların bulanık olması, bulanık suda balık avlamaya çalışanlara hakkımızı yedireceğimiz anlamına gelmez. Üyelerimizin haklarını kanunların bize verdiği yetkiyle, sonuna kadar savunacağız. Ülkedeki ekonominin faturasın memura ve işçiye kesilmesine müsaade etmeyeceğiz. Üyelerimizin özlük haklarının ve onurlu bir yaşam sürmesini sağlayacak ekonomik beklentilerinin karşılanması için elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Herkesin aklını başına almasını ve ülkenin kaynaklarını çar çur etmemesini istiyoruz. Sendikamızın görevi üyelerimizin haklarını koruyup geliştirmek ve bunun mücadelesini vermektir. Hangi hükümet olursa olsun kamu çalışanlarının aleyhine çıkacak yasalara ve açıklamalara karşı çıkacağız. Yanlış uygulamaların ve hak ihlallerinin takipçisi olacağız. Seçim sürecine girdiğimiz şu günlerde, daha fazla gerilim istemiyoruz. Gayemiz ana bildiğimiz vatanımızda kardeşçe, insan gibi yaşamak ve yaşatmaktır” dedi.

 

İŞTE SENDİKANIN YÖNETİM VE DENETİM KURULU

YÖNETİM KURULU

Doç. Dr. Ferhat AĞIRMAN                                          ŞUBE BAŞKANI

Yrd. Doç. Dr. Yusuf ÖZCAN                                        ŞUBE SEKRETERİ3           

Sezai UĞUR                                                              ŞUBE MALİ SEKRETERİ   .

Okt. Mehmet Mustafa KARACA                                   ŞUBE TEŞKİLAT SEKRETERİ

Edip YANIĞBAŞ                                                         ŞUBE EĞİTİM SOSYAL İŞLER SEK.

Yalçın ŞENAY                                                            ŞUBE MEVZUAT SEKRETERİ       

Öğr. Gör. Osman Bülent EŞKİ                                      ŞUBE DIŞ İLİŞKİLER BASIN SEK.                 

DENETLEME KURULU

Hasan ÜNLÜ                                                               DENETLEME KURULU BAŞKANI               

Hadi GÜLER                                                               RAPORTÖR

Okt. İsmail KURT                                                         ÜYE       

 

DİSİPLİN KURULU

Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZEK                                           DİSİPLİN KURUL BAŞKANI          

Makbule FİDAN                                                            RAPORTÖR                                       

Yrd. Doç. Ayten CAN                                                    ÜYE       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.