ADM Aydınlatmaya Devam Ediyor

ADM Aydınlatmaya Devam Ediyor

ADM Elektrik Dağıtım Didim’e yatırımlarını sürdürüyor

A+A-

Aydın, Denizli ve Muğla illerine 2008 yılından bu yana elektrik dağıtım hizmeti sunan ADM Elektrik Dağıtım, 2017 yılı itibariyle yatırım çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda turizmde özel bir yeri olan Didim de planlar arasında yerini aldı. ADM Elektrik Dağıtım Didim İlçe İşletmesinde yapılan toplantıda Didim için gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlarla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

 

ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, ADM Elektrik Dağıtım İcra Kurulu Üyesi Ahmet Bayramoğlu, Şirketin yatırım grubu yöneticileri ve Aydın Bölgesi ile Didim İlçe İşletme yöneticilerinin katıldığı toplantıda Didim’de gerçekleştirilecek yatırımlar ele alındı. Toplantıda konuşan ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel, “Tüketicilerimizin hassasiyetlerinin farkındayız, kurumsal sorumluluğa sahip bir şirket olarak tüketicilerimizin taleplerini en hızlı ve etkin şekilde karşılamak birincil amacımız. Kaliteli ve kesintisiz enerji parolasıyla ve Didim’in mevsimsel olarak değişen enerji ihtiyacını da dikkate alarak 2017 yatırım planlarımızı yeniden şekillendiriyoruz” dedi.

Hatlar yenileniyor sıkıntılar azalıyor

Yüksel, “İlçemizde turizm sezonu ile beraber yaz aylarında yoğun enerji tüketimi görülüyor. Isınma tercihlerinde yoğun olarak elektrikli sistemlerin tercih edilmesi ise kış aylarındaki elektrik tüketimini beklenmeyen şekilde artırıyor. Tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak ve tedarik sürekliliğini sağlamak amacıyla yatırım çalışmalarımızı hızlandırıyoruz” şeklinde konuştu. Yatırım çalışmalarıyla yenilenecek enerji nakil hatlarında kullanılacak teknik malzemenin yüksek kalite ve uzun ömürlü olacağını vurgulayan Yüksel, sözlerine şöyle devam etti: “Bölgede ekonomik ömrünü ve teknik kapasitesini tamamlayan hatların yenilenmesiyle yaşanan arızalar engellenecek ve tüketicilerimiz kaliteli ve kesintisiz enerji konforunu yaşayacak. Didim’de yatırım çalışmalarıyla beraber bakım çalışmalarımız da yoğunluk kazanacak” dedi.

3 milyon kişinin hayatını aydınlatıyoruz

Yeni yapılacak elektrik hatlarıyla önemli noktalardaki enerji ihtiyacının kapasite olarak destekleneceğini vurgulayan Yüksel şunları ekledi: “Toplantıda teknik harita üzerinden yeni yapılacak hatların güzergahları ile detaylarını konuşuyoruz. Yatırım çalışmalarımız kapsamında Coğrafi Bilgi Sistemi ile beraber, uzun vadeli gereksinimleri öngörebilmek için detaylı analizler yapmaya olanak sağlayan ileri teknoloji planlama yazılımları kullanıyor. Yeni kurulacak enerji dağıtım tesislerini, tüketicilerimize en iyi hizmeti verecek şekilde projelendiriyoruz. 2017 yılı içinde de Didim başta olmak üzere hizmet verdiğimiz 3 önemli ilde; elektrik şebekemizin kalbine temas edecek, ritmini düzenleyecek ve faaliyet sahamızdaki damarlarımız olan enerji nakil hatlarımızın en ücra noktalarının dahi düzenli çalışmasını sağlayacak yatırım projelerimiz ile tüketicilerimizin hayatını aydınlatmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz.”

 

Didim yatırımlarının ilk etap tamamlandı

Didim yatırımları hakkında bilgi veren şirketin Didim İşletme Şefi Oğuzhan Altınçöp, Kurtuluş Caddesi ile bağlı sokaklarda gerçekleştirilen yatırım çalışmalarının tamamladığı bilgisini verdi. Altınçöp, şu bilgileri ekledi: “Tüketicilerimizin talebi doğrultusunda ve Genel Müdürlüğümüzün destekleri ile yatırım çalışmalarımızı hızlandırdık. Önemli noktalardaki çalışmalarımızı tamamladık. Şu an 818 – 819 - 820 ve 825 sokak ile Kurtuluş Caddesi üzerinde yatırım çalışmalarımızı sonuçlandırdık. Ayrıca Hisar Mahallesi 2230’lu ve 2240’lu sokaklar çevresinde daha kaliteli hizmet sağlamak amacıyla bölgedeki şebekemize iki yeni trafo daha ekledik. Yakın zamanda Efeler Mahallesi’nde belirlenen sokaklar için de yatırım çalışmalarımızı tamamlayarak, yenilenen şebekemizi tüketicilerimizin hizmetine sunacağız”

 

Bilgi için: ADM Elektrik Dağıtım

Tel: 0258 296 70 00 Uğur Dayıoğlu, Basın ve Medya Uzmanı, ugur.dayioglu@admelektrik.com.tr Burhanettin Öztekin, Basın ve Medya Uzman Yardımcısı, burhanettin.oztekin@admelektrik.com.tr

 

MPR İletişim Danışmanlığı

Tel: 0212 438 63 50 Banu Kurt, İçerik ve Medya Direktörü, bkurt@mpr.com.tr Esra Çemşit, Müşteri Direktörü, ecemsit@mpr.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.