ADD’den Karaca’ya vefa

ADD’den Karaca’ya vefa

10 yıl boyunca ADD Denizli Şube Başkanlığını yürüten Gülizar Biçer Karaca’nın adı Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Gençlik Odası’na verildi.

A+A-

2005-2015 yılları arasında ADD Denizli Şubesi Başkanlığını başarıyla yürüten CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’nın adı, Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi Gençlik Odası’nda yaşayacak. Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, 2005-2015 yıllarında, 10 yıl boyunca ADD Denizli Şube Başkanlığı görevini yürüten Gülizar Biçer Karaca’ya sürpriz yaptı, Karaca’nın adını Gençlik Odası’na verdi. Derneğe davet edilen ve ADD Gençlik Odasına adının verildiğini gören CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, vefa örneği gösteren dostlarına teşekkür etti.

ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin, “ADD Denizli Şubesi Yönetim Kurulu olarak, 10 yıldan bu yana verdiği ödünsüz mücadele ile Derneğimizi bugünlere taşıyan Sayın Gülizar Biçer Karaca’ya minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek için Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar uyarınca, yeniden düzenlediğimiz odamıza “Gülizar Biçer Karaca Gençlik Odası” adını verdik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin yetiştirilmesine verdiği katkı nedeniyle Gençlik Odamızda isminin yaşayacak olmasının anlamlı olduğunu düşündük” dedi.

ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzi Tetik ve dernek üyeleriyle dernekte adı verilen odada hatıra fotoğrafı çektiren Gülizar Biçer Karaca duygularını şu sözlerle ifade etti:

“10 yıl boyunca birlikte mücadele ettiğim mücadele yoldaşlarımın vefa örneği karşısında çok duygulandım, onur duydum. Denizli’de ve Türkiye’nin kritik günlerinde tavizsiz tavrımızla Atatürkçü düşüncenin izinde birlikte mücadele ettik. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ilkeleri ışığında, bugüne kadar sürdürdüğümüz onurlu mücadelemizde benim için gençlerin apayrı bir yeri var. Gençlerimize, geçmişten aldıkları mirası geleceğe taşıyacaklarına ve aydınlık yarınlara yürekten inanıyorum. İsmimi Gençlik Odası’na vererek beni onurlandıran, vefa örneği gösteren ADD Denizli Şube Başkanı Nihat Çetin başta olmak üzere Yönetim Kurulu ve dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Tavizsiz mücadelemden ödün vermeden ilerleyeceğimden, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmak için gerekeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.