Aday Öğretmenler Başkan Özbaş'ı Ziyaret Etti

Aday Öğretmenler Başkan Özbaş'ı Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanlığı’nca bu yılki atama döneminde ülkemizin farklı bölgelerine ataması gerçekleşen Sarayköylü aday öğretmenler, görev yerlerine hareket etmeden önce Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret ettiler.

A+A-

Şu an anda Sarayköy’de farklı okullarda danışman öğretmenler ile birlikte derslere katılan ve öğretmenlik mesleğinin havasını teneffüs etmeye başlayan aday öğretmenler, ilçedeki kurumlara yaptıkları ziyaretlere devam ediyorlar. Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Akhan’ın da katıldığı ziyarette Başkan Özbaş’a teşekkür eden aday öğretmenler “Sizin ilçemizin kalkınması ve gelişmesi için yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bizlerde gittiğimiz yerlerde ilçemizin iyi bir şekilde tanınması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dediler.

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ta “Sizler, en kutsal mesleklerden birisi olan öğretmenliğe ilk adımı attınız. Bir anne, bir baba gibi öğrencilerinize sahip çıkacak ve onları hayata hazırlayacaksınız. Görev yapacak olduğunuz yerlerde sadece devletimizin ve aziz milletimizin sıcaklığını ve şefkatini değil aynı zamanda Sarayköy’ün de sıcaklığını ve sevgisini götüreceksiniz. Oralarda yetiştirdiğiniz çocuklar yarın bu ülkenin geleceğini inşa edecekler. Hepinize hayırlı yolculuklar diliyor, görevlerinizde başarılar temenni ediyorum. Rabbim bu kutlu yolda sizlere yardımcı olsun. Başarılarınız daim olsun. ” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.