Acıpayam ve Çivrilde Darbe Operasyonu

Acıpayam ve Çivrilde Darbe Operasyonu

15 Temmuz Darbe girişimi dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Denizli ve ilçelerinde de devam ediyor

A+A-

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar genişliyor. Bir çok kamu kurumundan gelen görevden alma kararları Acıpayam’da da uygulanmaya başlandı. Acıpayam’da görevden alma ve soruşturma işlemlerinin ilk aşamada memur ve öğretmenler arasında gerçekleştiği öğrenildi. Operasyonun ilerleyen günlerde diğer kurumlarda da devam edeceği iddia edildi. OPERASYON SONRASI GÖREVDEN ALINDI Darbe Operasyonu Kapsamında Acıpayam’da görevden alınan bir kişinin ismi şok etkisi yarattı. Ülke genelinde bir çok kurumda başlatılan darbe operasyonunda binlerce kişi görevden alınarak soruşturma başlatılıyor. Bu kapsamda Acıpayam’da başlatılan operasyondaki görevden almalarda netleşmeye başladı. Acıpayam’daki operasyonda ilk etapta öğretmen ve memurların soruşturma kapsamına alındığı iddia edildi. Acıpayam’daki açığa alınan isimlerden biriside Vergi Dairesinde görev yapan bayan memur B.D. oldu. İlçede B.D.’nin görevden alınması şok etkisi yarattı. Kaynak: Acıpayam Gazetesi

***********

Çivril'de 3 Kişi Açığa Alındı Denizli Çivril'de 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminden sonra tüm yurtta devam eden operasyonlar kapsamında Çivril’de de görevden almalar devam ediyor.

Çivril’de üç gündür devam eden soruşturmalar sonucunda dün gece üç kamu çalışanı görevden alındı. Denizli Emniyet Müdürlüğünden gelen ekipler tarafından gözaltına üç kişinin sorgusunun devam ettiği belirtilirken Kamuda devam eden soruşturmaların devam edeceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.