Acıpayam ve Çivril'de Gençlik Konseri Coşkusu Yaşanacak

Acıpayam ve Çivril'de Gençlik Konseri Coşkusu Yaşanacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Acıpayam ve Çivril'de de Gençlik Konseri düzenleyecek.

A+A-

Atiye'nin sahne alacağı Acıpayam'daki Gençlik Konseri saat 20.30'da Acıpayam İlçe Stadyumu'nda yapılacak. Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konser ise 20 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri bu yıl Acıpayam'da da gerçekleştirilecek. 18 Mayıs Pazartesi günü Acıpayam İlçesi'nde gerçekleştirilecek Gençlik Konseri'nde pop müziğin sevilen isimlerinden Atiye Acıpayamlılar için sahne alacak. Acıpayam İlçesi'nde düzenlenecek konser saat 20.30'da Acıpayam İlçe Stadyumu'nda yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin üçüncü ve son Gençlik Konseri'nde de ünlü sanatçı Atiye Çivrilliler için söyleyecek. Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konser 20 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak. Ücretsiz konserlere tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.