Acıpayam Kaymakamlığı Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verdi

Acıpayam Kaymakamlığı Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verdi

Acıpayam Kaymakamlığımızın organizasyonunda Acıpayam ve Serinhisar ilçelerimizin şehit aileleri ve gazileri onuruna iftar yemeği verildi.

A+A-

Acıpayam  Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen ifttar yemeğine Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Acıpayam İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Dağ, İlçe Müftüsü Yusuf Demiryürek,SGK Acıpayam Merkez Müdürü Süleyman Sapmaz, Acıpayam Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir, Acıpayam Mal Müdürü Gökhan Eminoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  Hüseyin Orakoğlu, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı.

İftardan önce tüm şehitlerin ruhları için Kur'an-ı Kerim okundu. 

Şehitlerin emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmanın en önemli görevleri olduğunu ifade eden Kaymakam Ali Şanlıer, "Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vatana şehit ve gaziler yetiştirecek erdem ve imana sahip olduğunuz için size ve bütün şehit ve gazi yakınlarına hürmetlerimi sunuyorum. Bu vatan için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle anıyorum. Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek ayın, tüm İslam alemine barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.