Acıpayam'da Unutulmaz İftar

Acıpayam'da Unutulmaz İftar

Acıpayam Belediyesinin düzenlediği iftar yemeği Acıpayam Oto Garajında gerçekleştirildi.

A+A-

Yaklaşık 5000 kişin katıldığı iftar yemeğine Denizli Milletvekili Şahin Tin, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Cumhuriyet Başsavcısı Enis Tekgül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Belediye meclis üyeleri, belediye personeli,AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, CHP İlçe Başkanı Baki Tatar, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan,mahalle muhtarları,daire ve kurum amirleri, şehit aileleri, gaziler, engelliler derneği üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan yaptığı konuşmada, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayımız tüm Acıpayamımıza ve ülkemize hayırlar getirsin. Sevdamızın soframızda bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum’’dedi.

Bir Sevdadır Acıpayam ve Hep Birlikte Acıpayam Olalım sloganıyla yola çıkarak gerçekleşen iftar yemeğinde mehteran takımı ve Girenizliler İlahi grubu da sahne aldı.Denizli’nin üç güzide kanalı Drt Tv, Pamukkale Tv ve Deha Tv’nin çekimleri gerçekleştirdiği Acıpayam Belediyesi iftarına katılan vatandaşlarda bu iftar programını düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler.

İftar alanını Türk Bayrakları, Belediye Bayrakları ve Atatürk bayrakları ile süsleyerek hiçbir siyasi anlayış gözetmeksizin tüm kesimden vatandaşları bir araya getiren Acıpayam Belediyesinin düzenlediği iftar programı sonunda mehteran takımı ve Girenizliler İlahi grubu söyledikleri marşlar ve ilahilerle iftar programına ayrı bir renk kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.