Acıpayam Belediyesi'ne kış engel değil

Acıpayam Belediyesi'ne kış engel değil

Acıpayam Belediyesi ekipleri kış mevsimi olmasına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

A+A-

Acıpayam ilçe merkezi ve mahallelerde kilit parke taş döşeme, yol genişletme, kumlama ve alt yapı çalışmaları sürdürülüyor.

Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ,   kış mevsimi olmasına rağmen belediye ekiplerinin çalışmalarını yaptığına dikkat çekti ve ilçe merkezi ve mahallelerin   daha iyi yerlere gelebilmesi için mevsim koşullarına aldırmaksızın çalışmaların süreceğini söyledi.

İlçe merkezi ve mahallelerin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Şevkan, bu düşüncelerle personelin ve birimlerin fedakârca çalıştığına işaret etti.

Sorunların olmadığı ve yaşanabilir bir 56 binlik Acıpayam hedefiyle çıktıkları yolda projeleri sürdürdüklerini kaydeden Şevkan  , "Büyük projelerimizle kentimizin imajını değiştirmek için verdiğimiz çabanın yanında, mahallelerimizin sorunlarını da yakinen takip ediyoruz.

Vatandaşların istek ve taleplerini gözeten yapıda çalışmalara yön veriyoruz. Mevsim koşulları her ne kadar olumsuz olsa da sorunları bitirme eğiliminde saat gözetmeksizin çalışıyoruz. Çalışan demir pas tutmaz atasözümüzü esas alarak her gün daha sıkı her gün daha tempolu bir şekilde görevimizi sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştiği ilçe merkezi ve mahallelerimizde esnaflarımızla muhtarlarımızla mahalle halkımızla bir araya gelip bu yerlerin daha çok güzelleşmesi için istişareler yapıyor, halkımızın isteği doğrultusunda hizmet getiriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.