Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu Hızla yükseliyor

Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu Hızla yükseliyor

Acıpayam Belediyesi tarafından yaptırılan temeli Aralık ayında atılan Düğün Salonu inşaatı hızla sürüyor.

A+A-

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Düğün Salonu inşaatı çalışmalarını Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan ve Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül ile birlikte yerinde inceledi

Temelinin atılmasının ardından hızlı devam eden projede temel, kolon ve kirişlerin betonlarının dökülmesinin ardından betonarme yapı tamamlandı.

Kaba inşaatı süren yapıda ikinci aşama işleri sürüyor. Çelik çatı makasları yerlerine yerleştirilerek montajı yapılan inşaat her gün bir adım daha yükseliyor.

ŞEVKAN: İLÇEMİZE BAMBAŞKA CANLILIK GETİRECEK

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, nüfusu 56 bine ulaşan Acıpayam’da sosyal yaşama dönük yatırımlardan biri olan salonumuzda çalışmaların hızla devam ettiğini ifade ederek, tamamlandığında yaz aylarındaki düğün yoğunluğu tüm yıla yayılarak sıkıntılar ortadan kalkacak" dedi.

Projenin yüzde 40’ın tamamlandığını ifade eden Şevkan, Haziran ayı sonunda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Düğün Salonumuz ilçemize bambaşka bir canlılık getirecek’’ dedi.

BİN 800 METREKARELİK BİR ALANDA 1000 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu, bin 800 metrekarelik açık ve kapalı alanda bin kişiye hizmet verecek. Bin kişilik düğün salonununda nikah salonu ve toplantılar için bölümlere sahip olacak tesiste Belediye' nin nikah işlemleri de faaliyet gösterecek. Tesis, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve yeşillendirilmiş açık alanlarıyla bölgeye renk katacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.