ABD’nin tutuklama kararına sert tepki gösterdi

ABD’nin tutuklama kararına sert tepki gösterdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’den ABD’nin tutuklama kararına sert tepki

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’de ziyaretinde, Türk Büyükelçiliği önünde toplanan terör örgütü yandaşları ile koruma polislerinin arasında yaşanan arbedenin ardından, ABD’nin 12 koruma polisi hakkında yakalama kararı çıkartmasına, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin sert tepki gösterdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile ABD’nin kararına tepki gösterdi ve ABD’nin iç yüzünün bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti.  Şahin Tin, hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyaretinde terör yanlısı bir grubun faşizanca provokasyonu hala hafızalarımızdaki yerini koruyor. Devletimize karşı fütursuzca salya akıtanlara susan ABD polisine, işlem yapmayanlar bugün kahraman polislerimize yakalama kararı çıkarıyor. ABD'nin bu talihsiz kararı haklıya sus, haksıza haykır dercesine kışkırtsa da, iki yanlışın bir doğru etmeyeceği gerçeğini değiştirmez. Besleme örgütlere yataklık ederek, onların faşist sözleriyle karar alanlar dünyada güven kimliğini yitirmeye mahkûmdur. Yanlış uygulamaya kanun diyenleri, rezalet ötesi kararlara yasa diye dünyaya ilan edenleri anlamak için müneccim olmaya gerek yok”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, açıklamasında alınan kararın Türkiye nezdinde hükmünün olmadığını da ifade ederek, “ ABD bu takındığı tavırla yaprak döken ağaç gibi, tek tek iç yüzünü kusmaya, kendi adaletinin kalemini kırmaya devam ediyor. Yüce Türk Milleti yeri geldiğinde devletine uzanan eli kırmasını da söven dili susturmasını da çok iyi bilir... Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın korumaları hakkında ABD'nin çıkarttığı yakalama kararı nezdimizde yok hükmündedir”

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.