ABD'li sanatçı Campbell'dan Başkan Zolan'a ziyaret

ABD'li sanatçı Campbell'dan Başkan Zolan'a ziyaret

"Yaratıcı Atölyesi" programı çerçevesinde Denizli'ye gelen ünlü sanatçı Leroy Campbell, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

A+A-

Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi (TOBAV) ve ABD Büyükelçiliği işbirliğiyle; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Denizli  Büyükşehir Belediyesi, Ankara Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü, Burdur Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, El Ele Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) desteğiyle düzenlenen "Mutlu Anılar" temalı "Yaratıcı Atölyesi" programı kapsamında dünyaca ünlü ressam Leroy Campbell Denizli'ye geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü ile atölye çalışması düzenleyen ABD'li ünlü ressam daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ömer Faruk Özer, Genç Denizli Genel Koordinatörü ve Tiyatro Eğitmeni Hakan Kurt ve Genç Denizli Kulübü üyeleri eşlik etti.

 

Gençler başarılı çalışmalara imza atıyor

 

Leroy Campbell, Yaratıcı Atölyesi programı çerçevesinde Genç Denizli Resim Kulübü öğrencileri ile bir araya geldiğini ifade ederek, proje hakkında bilgi verdi. Gençlerde var olan yeteneği ortaya çıkarmak istediklerini ifade eden Campbell, "Kendimi Denizli'ye aitmişim gibi hissediyorum. Uzun zamandır burada yaşıyormuşum gibi hissettim ve Denizli'yi çok beğendim" diyerek, Genç Denizli'yi ve kulüp öğrencilerini çok başarılı bulduğunu, gençlerin kısa sürede çok başarılı ve güzel eserler ortaya çıkardığını kaydetti.

 

Büyükşehir geleceğe sahip çıkıyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, gençlere fırsat verildiğinde çok başarılı işler çıkardıklarını söyledi. Tarihi Merzeci Değirmeni'ni restore ederek Genç Denizli'ye tahsis ettiklerini anlatan Başkan Zolan, Genç Denizli bünyesinde resim, tiyatro, hat sanatı, gezi gibi birçok kulüp kurduklarını kaydetti. Gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını vurgulayan Başkan Zolan, üniversite öğrencilerinin de yoğunlukta olduğu Kınıklı Mahallesi'ne Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi yapacaklarını, Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı bir çok yatırımla geleceğe sahip çıktığını sözlerine ekledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.