86 Yıl Önceki Ruhla Rahmetle Anıyoruz

86 Yıl Önceki Ruhla Rahmetle Anıyoruz

Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli'ye gelişinin 86’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, “Onur duyduğumuz ziyaretin yıl dönümünde Milli Mücadele’nin büyük komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Denizli’ye gerçekleştirdiği ziyaretin 86’ncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli halkı 3 Şubat 1931 tarihinde Milli Mücadele’nin kahraman lideri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ağırlamanın sevinç ve gururunu yaşamıştır” dedi.

 

Denizli halkının Atatürk sevgisini her daim kalbinde taşıdığını kaydeden Başkan Zolan, “Kurtuluş Zaferinden yıllar sonra Denizli’ye teşrif eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le özlem gideren ve Gazi’yi ağırlamaktan şeref duyan dedelerimizin mutluluğunu, aradan geçen onlarca yıla rağmen torunları olarak aynı duygularla hissediyoruz. Atatürk'ün Denizli'yi ziyaret etmesinin gururunu ilk günkü heyecanla yaşıyoruz” dedi.

 

Atatürk’ün koyduğu muasır medeniyetler hedefi doğrultusunda Denizli ve Türkiye için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini belirten Başkan Zolan şunları kaydetti: “Onur duyduğumuz ziyaretin yıl dönümünde Milli Mücadele’nin büyük komutanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem ve minnetle anıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.