8. Çocuk Korolar Şenliği Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

8. Çocuk Korolar Şenliği Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleşti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen 8.Çocuk Korolar Şenliği coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

A+A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ile Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri işbirliğinde 8.Çocuk Korolar Şenliği düzenlendi. Bir hafta boyunca çeşitli etkinliklerin yapılacağı program kapsamında düzenlenen 8. Çocuk Korolar Şenliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Enes Can Yücel, veliler, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğinde bu yıl 8. Çocuk Korolar Şenliğini gerçekleştirmekteyiz. Amacımız sizlerin gözündeki ışıltıyı görmek. Seslendireceğiniz şarkılara eşlik ederek heyecanınızı paylaşmak. Bu etkinliğimizde bize destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a, Kent Konseyi'ne ve Çocuk Meclisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Yalın konseri 25 Nisan'da

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Enes Can Yücel, ortaklaşa bir çalışma yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Sanat, çocukların yani bizlerin gelişiminde önemli bir yer tutuyor. Ne kadar çok sanat faaliyetlerinin içerisinde bulunur ve kendimizi bu anlamda geliştirirsek o kadar çok kendimizi geliştirmiş olacağız" dedi. Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ise, "Biz bu sene Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz ve Güzel Sanatlar Lisemiz ile beraber bu faaliyetleri sadece 23 Nisan'da değil 1 hafta boyunca kutlayalım istedik. Bu kapsamda da ortak bir çok çalışma yaptık" dedi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak 23 Nisan'a özel konser düzenlendiğini anlatan Değirmenci, "25 Nisan Cumartesi günü Yalın'ı Denizli halkı ve çocuklarımız ile buluşturacağız. Sanat çocukların hayata bakışını ve kendilerine olan güveni ortaya çıkaracaktır. Bu etkinliğin

 

hazırlanmasında emeği geçen çocuklarımıza teşekkür ediyorum "şeklinde konuştu.

 

Öğrenciler velilerle şarkı söyledi

 

Konuşmaların ardında öğrenciler velileri ile birlikte şarkılar söyledi. Daha sonra İşitme engelli öğrenciler tarafından da bir sunum gerçekleştirildi. Program sonunda ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Abdullah Şen tarafından öğrencilere katılım belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.