5 Bin Vatandaşla Aynı Sofrayı Paylaştı

5 Bin Vatandaşla Aynı Sofrayı Paylaştı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası Umut 3'te yapıldı.

A+A-

Bölge ve Denizli için yaptıkları yatırımları anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 bin kişinin katıldığı iftarda vatandaşlarla aynı sofrayı paylaştı.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Karahasanlı Mahallesi'ndeki Umut 3 Sitesi önünde kurduğu mahalle iftarında vatandaşlarla bir araya geldi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar alanına gelerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada hemşehrileriyle Kadir Gecesi’nde aynı sofrada iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Zolan, "Davetimize icabet edip geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadet ve duaları kabul eylesin. İnşallah ülkem, Denizlim ve tüm inananların yarını daha güzel olsun” dedi. Denizli’de ramazan ayının çok güzel geçtiğini söyleyen Başkan Zolan, ”Biz de her gün bir mahalledeyiz. Kadir Gecesi’nde de Karahasanlı ve Çakmak bölgesinde olmak istedik, Allah’ım nasip etti. Şükürler olsun” diye konuştu.

 

Bölge hızla gelişip büyüyor

 

Bölgenin hızla gelişip büyüdüğüne dikkati çeken Başkan Zolan,”Özellikle belirtmek istiyorum. Şu gördüğümüz 50 metre genişliğindeki yolu inşallah İzmir Bulvarı’na, Ankara’yı İzmir’e bağlayan çevre yoluna kavuşturuyoruz" dedi. Aşırı yağmurlarda bölgede sıkıntılar yaşandığına işaret eden Başkan Osman Zolan, "Onları bertaraf etmek için yağmur suyu hatlarımızı döşemeye başladık. Yağmur suyu hatlarını döşedikten sonra 50 metre genişliğindeki yeni yolumuzu 1200 Evler’den başlayarak İzmir Bulvarı’na kadar ve İzmir Bulvarı’ndan da Bozburun Mahallesi’ne kadar sıcak asfaltla, kaldırımlarıyla, bisiklet yollarıyla sizlerin kullanımına sunacağız. Bununla birlikte söz verdiğimiz kapalı yüzme havuzu inşaatımızda hızla devam ediyor. İnşallah kısa zamanda tamamlayıp sizlerin hizmetine sunacağız” dedi.

 

Semazenler büyüledi

 

İftarda ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarının düzenlediği tasavvuf musikisi ve semazen gösterileri de yer aldı. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunduğu gecede binlerce vatandaş Kadir Gecesi'nin maneviyatını hep birlikte yaşadı.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.