3500 Fidan Çivril'de Toprakla Buluştu

3500 Fidan Çivril'de Toprakla Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Orman Haftası dolayısıyla düzenlediği Ağaç Dikim Günleri kapsamında Bayraktepe Mesireliği’nde 3.500 fidanı toprakla buluşturdu.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi daha yeşil bir Denizli hedefiyle her yıl düzenlediği ağaçlandırma seferberliğine Çivril ilçesi ile devam etti. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Çivril ilçesindeki Bayraktepe Mesireliği’nde düzenlenen fidan dikim törenine, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Lale Gönüllü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, dikilecek fidanlar ile Çivril’e güzel bir hatıra bıkacaklarını belirterek, “Ben bu etkinlik için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum. Bugün burada 3 bin 500 fidanımız toprakla buluşacak. Fidanlarını diken bütün öğrencilerimiz daha sonra da buraya gelerek onlara bakacak ve büyümelerini izleyecek” dedi.

 

550 öğrenci fidanlarına can suyu verdi

 

Konuşmanın ardından etkinliğe katılan 4 okuldan yaklaşık 550 öğrenci Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanan 3 bin 500 fidanı toprakla buluşturdu. Fidanlarını dikip can suyu veren çocuklar doğa ve toprakla buluşmanın keyfini yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.